Experiențe împreună.
You are here:

BREAKING | Becali şi-a dat acordul pentru trei jucători. Mutări de ultimă oră realizate de FCSB în Liga I

BREAKING | Becali şi-a dat acordul pentru trei jucători. Mutări de ultimă oră realizate de FCSB în Liga I

FCSB

Comentarii

FCSB îşi pregăteşte intens lotul pentru sezonul următor, iar Gigi Becali caută cele mai bune variante pentru ca jucătorii săi să fie în cea mai bună formă.

Gigi Becali a reuşit să aducă, în utlimii ani, cei mai buni jucători din ţară, pentru a-i creşte în academia de fotbal pe care a construit-o la Berceni, iar singura concurenţă pe care o mai are acum la nivel de copii şi juniori vine din partea lui Gheorghe Hagi. După ce a investit sume serioase de bani în tineri jucători cumpăraţi de la FC Viitorul, FCSB speră acum ca, în sezoanele următoare, să se bazeze pe tineri jucători crescuţi în propria pepinieră.

Până să apuce să prindă meciuri în picioare la prima echipă a roş-albaştrilor, Gigi Becali îi împrumută pe tinerii jucători la alte cluburi din Liga I. Aşa se întâmplă şi cu trei jucători de mare perspectivă, care au impresionat deja în actualul sezon, iar Mircea Rednic vrea să se bazeze pe ei şi în finalul play-out-ului. Ovidiu Horşia este cel mai cunoscut dintre cei trei fotbalişti lăsaţi de FCSB să evolueze până la finalul sezonului la Poli Iaşi.

Becali a acceptat. FCSB îi lasă lui Rednic trei jucători sub formă de împrumut

Mijlocaşul de bandă în vârstă de 19 ani a prins 27 de meciuri pentru moldoveni, a înscris 5 goluri şi a reuşit şi două pase decisive, astfel că Mircea Rednic vrea să se bazeze până în luna august, când se va încheia play-out-ul, pe serviciile lui Horşia. În plus, la Poli Iaşi vor evolua până la finalul sezonului, nu doar până în luna iunie, aşa cum era contractul iniţial, şi Sorin Şerban, dar şi Ştefan Târnovanu.

Deşi era văzut drept un posibil înlocuitor pentru Andrei Vlad, Târnovanu va rămâne în continuare la Poli Iaşi pentru a prinde experienţă în poarta unei echipei din Liga I. Cel mai probabil, portarul va reveni la FCSB, în luna august, după încheierea sezonului în play-out.

  • 450 de mii de euro este cota lui Ovidiu Horşia, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com
  • 300 de mii de euro valorează Ştefan Târnovanu pe acelaşi site
  • 150 de mii de euro este cota lui Sorin Şerban pe transfermarkt.com

viewscnt
Articole similare
Dragoste la prima vedere intre Simona Halep si iubitul sau. Cum s-au cunoscut