Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Becali şi-a ieşit din minţi şi a început curăţenia la FCSB. A dat încă trei vedete afară de la echipă: "L-am luat şi l-am făcut milionar!"

BREAKING | Becali şi-a ieşit din minţi şi a început curăţenia la FCSB. A dat încă trei vedete afară de la echipă: "L-am luat şi l-am făcut milionar!"

FCSB

Comentarii

FCSB şi-a reluat antrenamentele, la fel ca multe alte echipe din Liga I, însă fără trei jucători de care Gigi Becali nu vrea să mai audă.

Odată cu încheierea stării de urgenţă, România a intrat în starea de alertă, iar acum echipele din fotbalul românesc îşi pot relua antrenamentele. Pentru început, FCSB şi toate celelalte cluburi şi-au băgat jucătorii în cantonament, un cantonament sinonim cu ideea de carantină în care fotbaliştii vor sta timp de 14 zile.

Din play-off-ul Ligii I au mai rămas de disputat opt etape, iar în acest moment, FCSB este la patru puncte în spatele liderului CFR Cluj. Astfel, Gigi Becali încă mai speră ca echipa sa să câştige trofeul în Liga I, ultimul titlu cucerit de roş-albaştri fiind în 2015. Chiar înainte de revenirea fotbaliştilor vicecampioanei României la baza de pregătire, Gigi Becali şi-a anunţat trei fotbalişti că nu vor mai evolua la gruparea roş-albastră nici măcar în ultimele opt etape rămase de disputat din acest sezon.

FCSB a început revoluţia. Becali a dat trei jucători afară

În total, şase jucători au lipsit de la reunirea celor de la FCSB, de vineri. Bogdan Planic, Aristidis Soiledis şi Harlem Gnohere sunt fotbaliştii care au fost învoiţi de oficialii roş-albaştrilor, urmând ca cei trei jucători să se alături lotului pregătit de Bogdan Argeş Vintilă în acest weekend. Iar ceilalţi trei fotbalişti care au lipsit au fost anunţaţi de Gigi Becali că trebuie să-şi caute echipă şi că nu vor mai face parte din lotul de la FCSB nici măcar pentru meciurile rămase de jucat în actualul sezon.

Adi Popa, Cristi Bălgrădean şi Alexandru Stan sunt cei trei de care patronul roş-albaştrilor nu vrea să mai audă. De altfel, Gigi Becali este cel mai supărat pe portarul de 32 de ani, care a semnat cu CFR Cluj fără să îl anunţe.

De altfel, nici Adi Popa n-a scăpat de cuvintele dure ale patronului de la FCSB. Gigi Becali a vorbit, la Telekom Sport, despre mijlocaşul de 31 de ani: "El poate să fie supărat? Păi, l-am luat de la Chiajna când nu ştia nimeni de el, nu îl lua nimeni, l-am luat de la Chiajna şi l-am făcut milionar.

I-am dat cam 20.000 de euro la semnătură şi acum îi dădeam 20.000 pe lună. Păi, dacă îi dădeam 20.000 pe lună şi nu a jucat nimic, ce mai vrea acum?".

Afla mai multe despre: fcsbsteauabecali 

viewscnt
Articole similare