Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Bergodi, OUT de la Rapid! Italianul plăteşte cu postul dacă se întâmplă asta

BREAKING | Bergodi, OUT de la Rapid! Italianul plăteşte cu postul dacă se întâmplă asta

Rapid

Comentarii

Eliminarea Rapidului din Cupa României a dus la tensiuni în Giuleşti, iar Cristiano Bergodi se află într-un moment delicat. Antrenorul italian a pierdut o 'viaţă', iar viitorul său pe banca Rapidului depinde de ce se va întâmpla în campionat.

În direct la Orange Sport, Cristi Pulhac a comentat situaţia lui Cristiano Bergodi la Rapid, după eliminarea din Cupa României. Trofeul din Cupă era un obiectiv pentru Rapid, impus de conducere antrenorului Bergodi, având în vedere că era drumul scurt către cupele europene.

Cristiano Bergodi, avertizat după eliminarea Rapdidului din Cupa României: "La Rapid nu ai multe 'vieţi'"

Pulhac e de părere că italianul Cristiano Bergodi mai are doar o singură 'viaţă' la Rapid, iar şansa se a-şi păstra scaunul de antrenor în Giuleşti se leagă de performanţele echipei din Superligă. Fostul fotbalist consideră că Bergodi nu va fi iertat şi va plăti cu postul dacă Rapid termină rău sezonul din campionat.

"(n.r. - Credeţi că Bergodi pierde o 'viaţă'?) Da. (n.r. - Şi câte mai are?) Nu ai multe vieţi la Rapid. Din punctul meu de vedere, cred că mai are doar una singură, campionatul. Depinde pe ce loc se va clasa, dacă va ţine aproape de celelalte echipe din frunte.

Cupa este un drum mult mai sigur pentru a ajunge în Europa, nu e ca un campionat", a spus Cristi Pulhac, la Orange Sport.

În prezent, după eliminarea din Cupa României, Rapid ocupă locul 4 în clasamentul din Superligă, cu 31 de puncte, deşi după victoria cu FCSB de pe Arena Naţională (2-1) a avut şansa să urce chiar şi în fotoliul de lider. Rapidul se află la distanţă de şase puncte de liderul FCSB.

Afla mai multe despre: rapidcristiano bergodicupa romanieicristi pulhacobiectivsuperliga 

viewscnt
Articole similare