Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | BOMBAZO la Barcelona: Ernesto Valverde e OUT! Noul antrenor al catalanilor va fi o legendă a clubului

BREAKING | BOMBAZO la Barcelona: Ernesto Valverde e OUT! Noul antrenor al catalanilor va fi o legendă a clubului

FC Barcelona

Comentarii

Jugones anunţă că zilele lui Ernesto Valverde la FC Barcelona sunt numărate, asta în ciuda sprijinului de care se bucură în rândul jucătorilor importanţi ai echipei.

În urmă cu puţin timp, în cadrul emisiunii Jugones de la La Sexta, jurnalistul Josep Pedrerol a anunţat că Ernesto Valverde va fi demis la finalul sezonului de către FC Barcelona.

 

 

Pedrerol susţine că principalul favorit pentru a prelua gruparea catalană este Ronald Koeman, un fost mare jucător al Barcelonei. De numele lui Koeman se leagă primul trofeu UEFA Champions League din istoria clubului, obţinut în 1992 în finala de pe Wembley Stadium în faţa Sampdoriei.

Koeman a evoluat la Barcelona între 1989 şi 1995, perioadă în care a marcat nu mai puţin de 67 de goluri, în ciuda faptului că evolua ca fundaş central. Şi-a început cariera de antrenor ca secund la naţionala Olandei şi la FC Barcelona, apoi a trecut pe cont propriu şi a antrenat echipe ca Vitesse, Ajax, Benfica, PSG Eindhoven, Valencia, AZ Alkmaar, Feyenoord, Southampton şi Everton. În prezent antrenează naţionala Olanei după ce la ultimele două echipe de club (Sotton şi Everton) a lăsat o excelentă impresie. A câştigat nu mai puţin de 150 de meciuri în Premier League cu aceste două formaţii, iar echipele sale au impresionat din punct de vedere ofensiv.

Jugones susţine că el este marele favorit pentru a o prelua pe Barcelona din vară, odată ce era Ernesto Valverde se va încheia. Dacă Barca nu-l va convinge pe Koeman, Erik ten Hag de la Ajax devine a doua opţiune.

Acelaşi Josep Pedrerol a dezvăluit că Xavi Hernandez, cel care tocmai şi-a anunţat retragerea din fotbal, nu va reveni la formaţia sa de suflet în această vară.

Afla mai multe despre: ronald koemanfc barcelonaernesto valverde 

viewscnt
Articole similare