Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Bombazo la Real Madrid. L-au furat pe Federico Valverde! Fotbalistul a semnat în secret pe cinci ani

BREAKING | Bombazo la Real Madrid. L-au furat pe Federico Valverde! Fotbalistul a semnat în secret pe cinci ani

Real Madrid

Comentarii

Conform cotidianului madrilen AS, fotbalistul uruguayan Federico Valverde (Real Madrid) a semnat un contract pe cinci ani cu o altă firmă de impresariat.

Fotbalistul care a explodat în actuala stagiune în tricoul Realului a devenit jucătorul firmei de impresariat conduse de Ryan Harper şi Simone Rondanini.

Este vorba despre agenţia Wasserman, care îi mai are printre alţii sub contract pe Virgil van Dijk, Ngolo Kante, Grimaldo sau Henderson. Negocierile pentru Valverde s-au purtat în secret, scriu spaniolii, iar revelaţia Realului s-a despărţit de cei care l-au reprezentat în ultimii trei ani.

Federico Valverde este unul dintre fotbaliştii a cărui cotă a explodat efectiv în această stagiune. El este cotat acum la 54 de milioane de euro, o creştere de 170% faţă de momentul în care a debutat la Real madrid.

Uruguayanul era curtat de mai multe firme puternice de impresariat, inclusiv cele conduse de Mino Raiola sau Jorge Mendes. Spaniolii de la Wasserman au dat o adevărată lovitură acum prin ”transferul” lui Federico Valverde.

Fostul fotbalist al Sevillei, Marcelo Otero a vorbit recent, la superlativ, despre uruguayanul promovat de Zidane la prima echipă a Realului: "Are calităţi precum Zidane, Mancini sau Boban. Este un spectacol să îl vezi jucând" a mărturisit Otero, pentru Tuttomercatoweb.

Valverde despre reluarea sezonului competiţional în Spania: ”Va fi diferit!”

La numai 21 de ani împliniţi în iulie, Federico Valverde este evaluat acum la 54 de milioane de euro! Fotbalistul născut la Montevideo era cotat în urmă cu câteva luni la 20 de milioane de euro. Prestaţiile din acest debut de sezon din La Liga şi UEFA Champions League i-au crescut considerabil cota.

Federico Valverde (Real Madrid) s-a destăinuit recent presei spaniole, într-un interviu acordat cotidianului madrilen, ABC. Printre altele, uruguayanul care a explodat în acest sezon în tricoul Realului a vorbit şi despre cum va arăta fotbalul după pandemia de coronavirus: "Totul o să fie diferit, oarecum ciudat, probabil straniu. Dar va trebui să ne obişnuim. Fotbalul se va juca tot în 11 vs 11, dar ne va lipsi publicul. Şi nu mă refer doar la fanii noştri, ci lumea din tribune, care iubeşte fotbalul. Vom trăi diferit fenomenul în această perioadă" a mărturisit Valverde pentru ABC.

  • 32 de meciuri are Federico Valverde în actuala stagiune
  • A marcat două goluri şi a reuşit 6 pase de gol pentru formaţia blanco în 2068 de minute disputate în toate competiţiile

Afla mai multe despre: federico valverde 

viewscnt
Articole similare