Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Câţi bani încasează Gică Hagi după transferul lui Denis Drăguş în Anglia

BREAKING | Câţi bani încasează Gică Hagi după transferul lui Denis Drăguş în Anglia

Fotbal

Comentarii

Denis Drăguş (24 de ani) s-a întors la Standard Liege, după împrumutul eşuat la Genoa, însă nu duce lipsă de oferte.

Zilele trecute, jurnaliştii belgieni anunţau că formaţia engleză e ligă secundă (Championship) Coventry este foarte interesată de transferul atacantului român Denis Drăguş de la Standard Liege.

Rămâne Denis Drăguş la Standard Liege

La doar câteva zile distanţă, omologii din ”Regat” anunţă că discuţiile sunt în toi, dar nu se desfăşoară cu ”viteza luminii”.

Jurnalistul Sascha Tavolieri este cel care susţine că discuţiile sunt în desfăşurare pentru tânărul de 24 de ani.

Asta nu înseamnă că o înţelegere este foarte aproape, deoarece, potrivit informaţiilor, nu există şanse de un acord în acest weekend”, anunţă britanicii de la ”sportwitness.co.uk.”

Standard Liege solicită 1,5 milioane de euro pentru transferul lui Denis Drăguş şi, cel mai probabil, un procent dintr-o viitoare vânzare a jucătorului.

De asemenea, din aceşti bani, 30% vor reveni clubului de la care a fost cumpărat fotbalistul: FCV Farul Constanţa. Când mutarea se va realiza, Gică Hagi va încasa nu mai puţin de 450.000 euro

  • Aşadar, vânzarea lui Denis Drăguş de la FCV la Standard Liege va ajunge la o sumă totală de 2,25 milioane de euro.

Denis Drăguş, tentat să mai rămână un sezon la Liege

Un singur impediment ar putea sta în calea transferului lui Denis Drăguş la Coventry: faptul că jucătorul se află în ultimul an de contract cu Standard Liege.

Dacă mai rămâne în Belgia un sezon, fotbalistul ar putea negocia cu orice club din iarnă, iar în vara viitoare ar putea obţine un contract mult mai mare, la o altă formaţie.

Potrivit lui Tavolieri, jucătorul nu ar fi împotriva rămânerii încă un sezon la Liege. Are contract acolo până în 2024”, completează englezii.

Acesta ar putea fi şi motivul pentru care fotbalistul român a refuzat să se transfere la Rapid, acolo unde conducătorii din Giuleşti îl doreau cu ardoare.

Afla mai multe despre: denis draguscoventry 

viewscnt
Articole similare