Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING Ce lovitură pentru Cortacero! A plecat de la Dinamo şi semnează cu o fostă sfert finalistă a Ligii Campionilor

BREAKING Ce lovitură pentru Cortacero! A plecat de la Dinamo şi semnează cu o fostă sfert finalistă a Ligii Campionilorgalerie foto

Dinamo București

Comentarii

Alexander Gonzalez este unul dintre jucătorii care au părăsit-o pe Dinamo în ultimele zile din cauza problemelor financiare ale clubului.

Unul dintre numele importante aduse de Cosmin Contra la Dinamo, venezueleanul Alexander Gonzalez, se numără printre jucătorii care au plecat din Ştefan cel Mare care urmare a problemelor financiare grave ale clubului preluat de Pablo Cortacero.

Apărătorul dreapta nu a mai jucat pentru Dinamo Bucureşti în ultima lună, dar a făcut-o pentru naţionala Venezuelei în meciurile cu Brazilia (0-1) şi cu Chile (2-1). În vârstă de 28 de ani, Gonzalez a profitat de fapul că nu şi-a primit salariul şi a plecat din Ştefan cel Mare, iar în calitate de jucător liber poate semna cu orice formaţie.

Ce lovitură pentru Dinamo! Alexander Gonzalez poate ajunge la Malaga

Fundaşul venezuelean este una dintre opţiunile pe care le va lua în calcul Malaga după accidentarea lui Ivan Calero, scrie El Desmarque. Presa iberică notează că absenţa lui Calero este una de mai lungă durată, iar ibericii scriu că Malaga va apela la experienţa lui Gonzalez pentru a întări un flanc drept rămas acum descoperit.

Informaţia a fost confirmată şi de jurnalistul venezuelean Mario Alberto Sanchez, dar şi de surse din apropierea celor două părţi implicate, anunţă el Desmarque.

Malaga joacă acum în Segunda Division, dar ţinteşte promovarea în La Liga. Nu mai departe de sezonul 2012-2013, formaţia antrenată pe atunci de Manuel Pellegrini ajungea până în sferturile de finală ale UEFA Champion League. La zece ani distanţă după ce atingea aceeaşi fază şi în UEFA Europa League.

Alexander David González a mai jucat în Spania pentru Huesca, Elche şi Mirandez, iar în cariera sa pentru formaţii ca Young Boys, FC Aarau şi FC Thun. La Dinamo, Gonzalez a apucat să evolueze în şase meciuri şi să marcheze o dată. Este titular în naţionala ţării sale, unde a adunat 48 de meciuri şi a marcat de asemenea un gol.

  • 7 meciuri un gol şi un assist a adunat Gonzalez în tricoul roş-albilor
  • 4 jucători au părăsit deja Dinamo dintre cei 14 aduşi în mercato: portarul Rene, fundaşul dreapta Gonzalez, fundaşul stânga Lopez şi mijlocaşul Borja Valle

Gonzalez, despărţire emoţionantă de clubul Dinamo: ”Vreau să ies cât mai repede din acest film de groază”

Alexander Gonzalez a plecat din Ştefan cel Mare cu regret, dar a ţinut să le mulţumească fanilor pentru ajutorul pe care i l-au oferit în toată această perioadă.

„Mă întorc acasă cu un gust amar când mă gândesc la oamenii ăştia care ne-au minţit, dar am ajuns la un acord cu o organizaţie a fanilor care au luat 25% din acţiunile clubului acum un an, când clubul avea la fel grave probleme financiare. Se numesc DDB. Mi-au oferit o parte din bani, numai să nu mă duc la FIFA. Eu am acceptat pentru club, mereu gândind cu inima, nu cu capul. Pentru ca echipa să poată merge mai departe. Vreau să ies cât mai repede din acest film de groază. Nu mi s-a întâmplat niciodată în viaţă aşa ceva. Am trecut prin multe experienţe în fotbal, dar cu asta cred că mi-am dat masteratul. Azi sunt un jucător liber. Vreau să vă urez un Crăciun fericit pentru că a fost un an greu pentru toată planeta şi trebuie să fim conştienţi măcar acum că dacă suntem sănătoşi, atunci trebuie să fim fericiţi. Petrecere frumoasă. Pe curând, Dinamo Bucureşti! Sper ca în acest sezon să reuşiţi să vă îndepliniţi obiectivele", a povestit Alex Gonzales într-o postare video pe Instagram.

Afla mai multe despre: alexander gonzalezcortacerodinamo,  

viewscnt
Articole similare