Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Ce lovitură! Tătăruşanu şi-a găsit echipă. L'Equipe a făcut anunţul: merge la echipa patronată de omul cu avere de 30 de miliarde de euro

BREAKING | Ce lovitură! Tătăruşanu şi-a găsit echipă. L'Equipe a făcut anunţul: merge la echipa patronată de omul cu avere de 30 de miliarde de euro

Echipa națională

Comentarii

Presa franceză anunţă că internaţionalul român, Ciprian Tătăruşanu este foarte aproape de un acord cu o altă formaţie din Ligue 1.

În vârstă de 33 de ani, portarul titular al naţionalei României a primit o propunere de prelungire a contractului cu FC Nantes pe încâ două sezoane.

A refuzat-o, susţine L’Équipe, care confirmă şi discuţiile avansate dintre portarul român şi formaţia Stade Rennais. ”El ar urma să fie noul portar titular al echipei” scrie presa franceză, care subliniază că Tătăruşanu va încasa un salariu aproape dublu faţă de cel primit acum la Nantes.

În schimb, FC Nantes va achiziţiona un jucător de la Rennes (Mexer, în vârstă de 30 de ani) care şi el va deveni jucător liber de contract în vară.

Cine este Stade Rennais

Posibila destinaţie a lui Ciprian Tătăruşanu, Stade Rennais este patronată de grupul Artemis, unul dintre cele mai importante din Europa. Acesta aparţine familiei Pinault, un om de afaceri a cărui avere ajunge la 30 de miliarde de euro conform publicaţiei Forbes.François-Henri Pinault este cunoscut la nivel internaţional şi pentru faptul că s-a căsătorit în 2009 cu frumoasa actriţă, Salma Hayek.

Stade Rennais este un club înfiinţat în 1901, adică acum 118 ani. Formaţia este antrenată de Julien Stephen şi are în lot câţiva fotbalişti foarte interesanţi precum Mbaye Niang, Clement Grenier, Ismaila Sarr, Hatem ben Arfa sau Rafik Guitane. În urmă cu 4 ani, Rennes a terminat pe locul 2 în Ligue 1. Formaţia a fost pregătită între 1 iulie 2003 şi 30 iunie 2006 şi de Ladislau Boloni.

Afla mai multe despre: ciprian tătăruşanufc nantesrennes 

viewscnt
Articole similare