Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Ce nebunie! Cristiano Ronaldo şi Leo Messi, coechipieri. Anunţul OFICIAL care aruncă în aer fotbalul mondial

BREAKING | Ce nebunie! Cristiano Ronaldo şi Leo Messi, coechipieri. Anunţul OFICIAL care aruncă în aer fotbalul mondial

Cristiano Ronaldo

Comentarii

Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi ar putea deveni, în sfârşit, colegi de echipă.

S-ar putea întâmpla în MLS, la echipa lui David Beckham, Inter Miami. Fostul mare fotbalist englez a confirmat zvonurile că şi-i doreşte pe Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi la echipa sa.

"Am fost contactaţi de o mulţime de jucători care vor să ni se alăture. Ca orice conducător, îmi doresc cei mai buni jucători, iar dacă am avea ocazia de a aduce jucători precum Cristiano Ronaldo sau Leo Messi, pentru care am o mare admiraţie, atunci ar fi fantastic", a declarat David Beckham, pentru Sky Sports.

David Beckham recunoaşte, astfel, că îi vrea pe cei mai buni jucători din lume, după ce, recent, un antrenor din MLS a dezvăluit că Leo Messi şi Cristiano Ronaldo ar putea ajunge în MLS.

"Tot aud că va fi un transfer de mari proporţii, la un moment dat, iar Ronaldo şi Messi sunt numele pe care le aud cel mai des. Ar fi incredibil pentru fotbalul din SUA, iar dacă există cineva care are profilul global pentru a transforma acest vis în realitate acela este David Beckham", a declarat Adrian Heath, antrenorul echipei Minnesota United, într-un interviu acordat Daily Mail.

 

 

Inter Miami debutează în martie în MLS

Echipa lui David Beckham va debuta în MLS în martie, cu Los Angeles FC. Inter Miami va juca timp de doi ani la Fort Lauderdale, până când la Miami va fi construit un nou stadion.

Oraşul Fort Lauderdale este situat la aproape 50 de kilometri nord de Miami. Inter Miami CF va juca în sezoanele 2020 şi 2021 pe stadionul Lockhart, cu o capacitate de 18.000 de locuri.

David Beckham şi ceilalţi acţionari ai clubului vor finanţa între timp construcţia unui nou stadion, Miami Freedom Park, în apropierea aeroportului din Miami. Lockhart Stadium va fi folosit după trecerea pe noua arenă ca bază de pregătire.

"Ambiţia noastră este să câştigăm campionatul încă din primul an, în cel de-al doilea fiind chiar obligatoriu", a declarat antrenorul echipei Inter Miami, David Alonso.

Afla mai multe despre: ronaldo 

viewscnt
Articole similare