Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Ce TRĂDARE! Xavi voia să construiască echipa în jurul lui, dar pleacă liber de la Barca!

BREAKING | Ce TRĂDARE! Xavi voia să construiască echipa în jurul lui, dar pleacă liber de la Barca!

FC Barcelona

Comentarii

Xavi (41 de ani) vrea ca Ousmane Dembele (24 de ani) să fie starul în jurul căruia să construiască noua Barcelona, însă fotbalistul are alte planuri. Dembele e în ultimel luni de contract cu Barcelona şi presa din Spania susţine că va pleca liber de pe Camp Nou, după ce catalanii au plătit peste 100 de milioane de euro pentru transferul său.

Trădare! Xavi vrea să construiască Barca în jurul său, fotbalistul pleacă liber de pe Camp Nou

Ousmane Demebele este unul dintre jucătorii în care Xavi şi fanii Barcelonei îşi spun speranţele că-l va face uitat pe Leo Messi. Francezul rămâne fără contract pe Camp Nou în vara lui 2022 şi deja se apropie de momentul în care poate negocia cu orice club, fiind în ultimele şase luni cu Barcelona.

Xavi vrea să-l facă pe Dembele unul dintre cei mai buni fotbalişti din lume, după cum a anunţat la prezentarea oficială, iar şefii Barcelonei negociază de mai mult prelungirea contractului său. Agentul său tergiversează trativele şi evită să dea un răspuns final, tocmai pentru că din ianuarie 2022 Ousmane Dembele va putea negocia cu oricine doreşte şi să plece gratis de la Barcelona, scrie Diario Gol.

Presa spaniolă susţine că Dembele îşi doreşte să rămână la Barcelona, dar agentul său îl influenţează să ia altă decizie. Dembele n-a mai jucat de câteva luni pentru Barcelona, fiind accidentat. De când s-a transferat pe Camp Nou, în vara lui 2017, francezul a stat mai mult timp accidentat suferind peste 10 leziuni care l-au ţinut departe de teren.

Barcelona a plătit 115 milioane de euro celor de la Borussia Dortmund pentru transferul lui Ousmane Dembele, iar din vara lui 2017 până în prezent francezul a strâns 119 meciuri, 30 de goluri şi 21 de pase de gol pentru formaţia blaugrana.

  • 50 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Ousmane Dembele în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: dembeletransferplecarebarcelonaxavi 

viewscnt
Articole similare