Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | CFR a dat LOVITURA! Atacant de 1.7 milioane de euro pentru Petrescu. Antrenorul confirmă: ”Un talent incredibil”

BREAKING | CFR a dat LOVITURA! Atacant de 1.7 milioane de euro pentru Petrescu. Antrenorul confirmă: ”Un talent incredibil”

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu, tehnicianul formaţiei CFR Cluj este extrem de optimist după revenirea la formaţia campioană a lui George Ţucudean. Petrescu îl consideră cea mai importantă achiziţie a CFR-ului.

Petrescu a conturat o serie de superlative prin care a salutat revenirea atacantului pe care îl vede drept o soluţie ideală şi pentru naţionala României.

George Ţucudean, cel mai important transfer al CFR-ului. Dan Petrescu e în culmea fericirii

”Este cea mai importantă achiziţie” şi ”Poate să câştige orice meci de fotbal” sunt doar două dintre caracterizările pe care Dan Petrescu le-a asociat cu revenirea lui George Ţucudean la CFR. vârful care este cel mai bun marcator al campioanei în ultimele sezoane.

”V-am spus că cea mai importantă achiziţie a noastră, înainte să facem transferuri, e că Ţucudean s-a întors. Şi îl ştim, poate să câştige orice meci de fotbal. Chiar dacă nu face nimic restul meciului, simţul golului, e un talent incredibil şi un golgheter înăscut şi sper să ne ajute şi în campionat. Nu cred că l-am resuscitat pentru că nu a jucat decât 20-30 de minute, încă nu a jucat un meci întreg şi el ştie că nu are cum să joace un meci întreg acum. Noi sperăm să fie pregătit mereu să intre de pe bancă şi să facă diferenţa dar la meciuri oficiale nu e aşa uşor cum a fost astăzi” a explicat Dan Petrescu, la finalul partidei amicale cu ecuadorienii de la Emelec.

Ţucudean este şi o soluţie excelentă pentru echipa naţională a României: ”(n.r / Pare atacantul de care are nevoie şi naţionala României pentru acel meci cu Islanda?) Sper ca până la data meciului cu Islanda el să joace un meci titular. Şi dacă duce un meci, 90 de minute, normal. Deocamdată nu cred că fizic e 100%” a mai declarat Dan Petrescu.

În iunie, Ţucudean s-a operat la inimă. Imediat după operaţie, atacantul din Arad a revenit pe teren, dar la scurt timp şi-a luat o pauză de la fotbal, deoarece a fost supus unei noi intervenţii chirurgicale, iar acesta a preferat să nu mai revină până nu-şi rezolvă complet problemele. CFR se descurcă fără Ţucudean patru luni. El ar putea fi acum arma secretă a lui Petrescu pentru lupta la titlu, dar şi pentru ”dubla” cu FC Sevilla din Europa League.

Partida tur dintre CFR Cluj şi FC Sevilla va avea loc la 20 februarie 2020, iar returul la 27 februarie 2020.

În acest sezon, George Ţucudean a marcat de două ori în nouă meciuri din toate competiţiile. În prezent, Ţucudean e cotat la 1,7 milioane de euro de către site-ul de specialitate transfermarkt.com.

Afla mai multe despre: george ţucudeandan petrescu 

viewscnt
Articole similare