Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | CFR Cluj, aproape de transferul unui jucător cu zeci de meciuri în Serie B!

BREAKING | CFR Cluj, aproape de transferul unui jucător cu zeci de meciuri în Serie B!

Fotbal

Comentarii

Probleme financiare de la CFR Cluj par mai grave ca niciodată, chiar dacă la nivelul declaraţiilor oficiale este o linişte deplină.

Apar tot mai mult informaţii legate de faptul că CFR-ul îşi vinde cei mai importanţi jucători, pe sume importante, dar şi nume interesante pe lista înlocuitorilor.

CFR Cluj vrea un fundaş italian

Aşadar, se vorbeşte tot mai intens de faptul că Nana Boateng şi Claudiu Petrila ar putea pleaca în perioada următoare. De asemenea, a reapărut interesul formaţiilor din Italia pentru Simone Scuffet, în timp ce Rapidul aşteaptă ”undă verde” pentru a-l ”sustrage” pe Yuri.

La capitolul veniri, CFR Cluj a realizat patru transferuri fără sumă de transfer: Philip Otele, Cătălin Căbuz, Arlind Ajeti şi Matija Boben, plus atacantul David Ciubăncan, pentru o sumă modică.

În plus, formaţia din Gruia se mai află în negocieri şi cu alţi fotbalişti. Unul dintre ei ar fi, conform ”La Nazione”, italianul Andrea Tiritiello, în vârstă de 28 de ani, de la Lucchese, formaţie din Serie C.

  • 500.000 de euro este cota de piaţă a lui Andrea Tiritiello, conform transfermarkt.de.

De-a lungul carierei sale, Tiritiello a evoluat pentru Livorno, Gavorrano, Tuttocuoio, Andria, Cosenza, Francavilla şi Lucchese.

  • 41 de meciuri a bifat Tiritiello în Serie B, pentru Cosenza.

Mandorlini ar fi interesat de Andrea Tiritiello. Ce va face Lucchese acum? Va cere fundaşului să-şi respecte contractul existent sau îl va lăsa să plece?

Se poate cere ceva pentru transferul lui? Putem spune că este surprinzător că Lucchese nu a făcut nimic pentru a prelungi contractul unui jucător puternic, aşa cum este Tiritiello”, au notat jurnaliştii italieni.

 

Afla mai multe despre: andrea mandorliniandrea tiritiello 

viewscnt
Articole similare