Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | CFR Cluj are antrenor după demisia lui Adi Mutu! Neluţu Varga surprinde din nou

BREAKING | CFR Cluj are antrenor după demisia lui Adi Mutu! Neluţu Varga surprinde din nou

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj şi Adrian Mutu s-au despărţit după umilinţa din Cupa României, scor 0-4 cu cei de la Corvinul Hunedoara.

BREAKING | Neluţu Varga a găsit antrenor la CFR Cluj după plecarea lui Adi Mutu

„Briliantul” s-a simţit trădat de foştii săi elevi în meciul de Cupă, motiv pentru care şi-a dat demisia. CFR Cluj nu va sta însă foarte mult timp fără antrenor. Neluţu Varga l-a contactat deja pe Andrea Mandorlini, nimeni altul decât tehnicianul ardelenilor dinainte de venirea lui Mutu, anunţă gsp.ro.

Deşi italianul a fost dat afară de Neluţu Varga cauza rezultatelor modeste, iată că finanţatorul clujenilor şi-a schimbat impresia şi are din nou încredere în Mandorlini. Italianul va ateriza azi la Cluj şi va prelua echipa de la Adrian Mutu.

Adrian Mutu şi-a dat demisia de la CFR Cluj: "Nu pot accepta această umilinţă. Eu am un caracter de campion şi o mentalitate de învingător"

"Mi-am dat demisia de la CFR Cluj! M-am gândit toată noaptea, nu pot să trec peste această umilinţă. Eu am o altă mentalitate, una de învingător.

Demisia mea este de la ora 11:00 dimineaţa pe biroul preşedintelui de la CFR Cluj, Cristi Balaj. Aştept s-o aprobe şi domnul Varga, apoi ne strângem mâinile.

A fost o umilinţă prea mare, peste care eu, care am un caracter de campion, pur şi simplu nu pot să trec. Îmi doresc ca CFR-ul să facă performanţă în continuare, dar e greu în aceste condiţii, pe care le-aţi văzut şi dumneavoastră. E vorba despre evoluţia pe care am avut-o în meciul împotriva Corvinului, dar mai ales a lipsei de atitudine care a existat.

Deci, oficial, pot spune că mi-am înaintat demisia! Îmi pare foarte rău de această situaţie, dar eu, Adrian Mutu, am stat şi m-am gândit toată noaptea şi, pur şi simplu, nu pot accepta aşa ceva.

Ar fi împotriva principiilor mele de antrenor profesionist şi de om. Şi a principiilor mele de viaţă” , a declarat Adrian Mutu pentru fanatik.ro.

Afla mai multe despre: cfr clujnelutu vargaandrea mandorlini 

viewscnt
Articole similare