Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | CFR Cluj se dezintegrează! Un club din Italia îi ”fură” unul dintre cei mai importanţi jucători

BREAKING | CFR Cluj se dezintegrează! Un club din Italia îi ”fură” unul dintre cei mai importanţi jucători

Fotbal

Comentarii

Din cauza problemelor financiare, CFR Cluj este obligat să-şi vândă cei mai importanţi jucători din lot.

Din informaţiile recente, se pare că Nana Boateng este la un pas de formaţia lui Dan Petrescu, Jeonbuk Hyundai, iar fotbalişti precum Andrei Burcă, Daniel Birligea, Cristi Manea sau Claudiu Petrila ar avea oferte foarte interesante şi urmează să plece.

Simone Scuffet, prioritatea celor de la Spezia

Presa din Italia anunţă că Spezia este gata să facă o ofertă pentru portarul ardelenilor, Simone Scuffet, desemnat cel mai bun portar al ediţiei trecute de Superligă.

Spezia a retrogradat în Serie B, sezonul trecut, după ce a pierdut barajul cu Hellas Verona, scor 1-3, iar mai mulţi jucători şi-au anunţat şefii că vor să plece neapărat în această vară.

Unul dintre aceştia este portarul polonez Bartlomiej Dragowski (25 de ani), cel care se află în negocieri avansate cu englezii de la Nottingham Forest şi turcii de la Fenerbahce Istanbul.

Formaţia din Premier League a rămas fără primii doi portari din sezonul trecut, Dean Henderson şi Keylor Navas, ambii întorşi la echipele de care aparţin, Manchester United şi Paris Saint-Germain.

Aşadar, formaţia din Nottingham face tot posibilul să-l transfere pe Dragowski în aceste zile. 

Pentru a nu rămâne acoperită, Spezia este gata să facă o ofertă pentru Simone Scuffet, iar CFR Cluj este dispusă să-l cedeze.

CFR Cluj cere 2 milioane de euro în schimbul lui Simone Scuffet. O sumă nu tocmai mare, în comparaţie cu banii pe care îi va obţine Spezia în schimbul lui Bartlomiej Dragowski - aproximativ 5 milioane de euro.

Potrivit presei din Italia, alte două echipe din Serie A sunt interesate de Simone Scuffet: Cagliari şi Empoli.

Afla mai multe despre: speziascuffetcfrdragowski 

viewscnt
Articole similare