Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Craiova "negociază" mutarea. Transfer pregătit în secret de Rotaru şi Rădoi

BREAKING | Craiova "negociază" mutarea. Transfer pregătit în secret de Rotaru şi Rădoi
Comentarii

U Craiova negociază deja pentru primul transfer din perioada de mercato din ianuarie 2023, după ce Mirel Rădoi i-a cerut lui Mihai Rotaru să schimbe liniile în Bănie. Rădoi taie în carne vie şi mai mulţi jucători vor pleca, dar oltenii punctează şi la capitolul veniri.

Mirel Rădoi nu mai suportă situaţia de la U Craiova şi vrea să schimbe liniile lotului, supărat că el şi jucătorii săi nu reuşesc să ţină un drum drept spre obiectivul setat: câştigarea titlului în Liga 1. Şefii din Bănie au început deja negocierile pentru primul transfer important la Craiova, în ianuarie 2023.

BREAKING | Craiova "negociază" mutarea. Transfer pregătit în secret de Rotaru şi Rădoi

La Craiova se pregătesc mişcări majore de trupe, în perioada de mercato care va începe în ianuarie 2023. Mirel Rădoi vrea să scape de câţiva jucători care l-au înfuriat extrem de tare de când a preluat echipa din Bănie, însă oltenii sunt gata să şi aducă jucători care să dea plus valoarea echipei.

Primul nume de pe lista venirilor la U Craiova e Guy Hadida (27 de ani), un mijlocaş ofensiv rămas liber de contract în vară. Potrivit site-ului 3minute.net, care citează presa din Israel, U Craiova negociază deja cu reprezentanţii lui Hadida pentru mutarea în Bănie, negocieri care până acum au fost purtat în secret.

Guy Hadida este mijlocaş ofensiv la bază, dar poate juca şi mai jos, ca mijlocaş central. Israelianul poate acoperi, la nevoie, şi banda dreaptă a atactului. Hadida a rămas liber de contract în vară şi îşi căuta echipă, iar U Craiova a intrat pe fir. Mihai Rotaru "mişcă", astfel, pentru a-i îndeplini dorinţa lui Mirel Rădoi: schimbarea mai multor jucători din lot.

În carieră, Guy Hadida a jucat la Hapoel Tel Aviv U19, Ramat haSharon, Maccabi Yavne, Hapoel Kfar Saba, Beitar Ramla, Maccabi Petah Tikva şi Hapoel Ierusalim.

  • 250.000 de euro este cota de piaţă a lui Guy Hadida în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: u craiovatransfermihai rotarumirel radoiguy hadida 

viewscnt
Articole similare