Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Cristiano Ronaldo pleacă după un singur sezon? Ofertă BOMBĂ după eliminarea din UCL! ”Îl vor înapoi şi au demarat discuţiile”

BREAKING | Cristiano Ronaldo pleacă după un singur sezon? Ofertă BOMBĂ după eliminarea din UCL! ”Îl vor înapoi şi au demarat discuţiile”

Juventus

Comentarii

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo nu va evolua în semifinalele Ligii Campionilor pentru prima oară după 9 ani, echipa sa, Juventus, fiind eliminată în sferturi de Ajax Amsterdam.

Dolores Aveiro, mama lui Cristiano Ronaldo, a declarat că fiul său era trist după meciul cu Ajax Amsterdam şi i-a spus că s-a străduit să obţină calificarea în semifinalele Ligii Campionilor, dar nu poate face minuni. “Era trist, i-ar fi plăcut să se califice. Ce mi-a spus? ‘Mama, nu pot să fac minuni’. Campionatul merge bine. În Liga Campionilor le trebuia puţin noroc, dar nu putem face nimic, viaţa merge înainte”, a spus Dolores Aveiro, potrivit calciomercato.com.

Ronaldo pare nemulţumit în acest moment de alegerea făcută. Spaniolii de la Don Balon scriu că CR7 ar vrea deja să plece de la Juventus, formaţie alături de care va deveni în scurt timp campion al Italiei.

Starul portughez nu poate fi însă mulţumit, doar cu atât. Cristiano a marcat două goluri în dubla cu Ajax, dar acestea au fost insuficiente pentru calificarea în semifinale. De altfel, Ronaldo a marcat ultimele 5 goluri ale torinezilor în Champions League. În returul cu Ajax a primit doar 23% mingi utile din partea coechipierilor săi.

Acum, portughezul rămâne în afara luptei pentru Balonul de Aur  şi pare decis să plece înainte să-i expire contractul de la Torino. Nici Juve nu s-ar opune, mai scriu spaniolii care notează că o formaţie este deja pregătită să facă o ofertă pentru el.

Este vorba despre Manchester United, una dintre fostele echipe ale starului lusitan: ”Îl vor înapoi şi au demarat deja discuţiile” mai scrie sursa citată. 130 de milioane de euro ar solicita italienii, dar Jorge Mendes ar putea facilita mutarea. Decizia finală o va lua însă portughezul care a mărturisit că se simte într-o mare familie la Torino. 

  • 44% dintre golurile lui Juventus au venit de la Ronaldo
  • 26 de reuşite şi 12 pase decisive are portughezul la Juventus
  • 6 goluri si 2 pase decisive are în 9 meciuri de UCL în actuala stagiune

Afla mai multe despre: cristiano ronaldo 

viewscnt
Articole similare