Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING: "Cu siguranţă, nu va mai rămâne!" Gigi Becali, TUN de milioane de euro cu Florinel Coman! Anunţ de ultim moment

BREAKING: "Cu siguranţă, nu va mai rămâne!" Gigi Becali, TUN de milioane de euro cu Florinel Coman! Anunţ de ultim moment

Superliga

Comentarii

EXCLUSIV | Petre Marin nu lasă loc de surprize: "CFR şi FCSB au prima şansă!". Previziune pentru Florinel Coman: "Cu siguranţă, la anul nu va mai rămâne în campionatul nostru"

Petre Marin (46 de ani) a analizat lupta la titlu din Liga 1, pentru Telekom Sport, şi a spus că se va da în doi, între CFR Cluj şi FCSB. Fostul fotbalist din Ghencea a mai spus că, dacă o va ţine ca şi până acum, Florinel Coman nu va mai rămâne mult timp la echipa patronată de Gigi Becali (61 de ani). Fostul fundaş a spus că fotbalistul poreclit mai nou "Neymar" de patronul vicecampioanei e omul momentului în campionatul românesc.

Prezent la un turneu old boys la Braşov, Petre Marin a pus lupa pe lupta pentru coroana de campioană din Liga 1 şi, chiar dacă Astra e surpriza momentului, acesta crede că tot FCSB şi CFR Cluj se vor duela pentru titlu până în ultima etapă. "CFR şi Steaua pleacă cu prima şansă, dar pentru noi, care suntem privitori, cu atât va fi lupta mai interesantă, toate cele 6 care vor intra în playoff spun că vor avea un cuvânt de spus la cine câştigă acest campionat", a spus Petre Marin, pentru Telekom Sport.

Florinel Coman (21 de ani) a luat ochii tuturor în această primă parte de sezon, cu prestaţii foarte bune, iar Petre Marin nu face excepţie. Mai mult, acesta plusează şi spune că, după părerea sa, Coman e jucătorul momentului în Liga 1: "Da, a crescut foarte mult. Mă bucur pentru el, este un copil pe care îl cunosc de foarte mult timp. Şi mă bucur. Dacă va continua aşa, cu siguranţă la anul nu va mai rămâne în campionatul nostru", a mai spus Petre Marin, pentru Telekom Sport.

CFR Cluj, Astra şi FCSB sunt, în această ordine, pe primele trei locuri din Liga 1. Formaţia din Gruia are 44 de puncte şi e lider, giurgiuvenii sunt pe locul doi şi au 40 de puncte, în timp ce FCSB e pe ultima treapă a podiumului, cu 39 de puncte. Astra are, însă, trei puncte luate de Comisia de Disciplină a FRF, după ce nu şi-a îndeplinit toate sarcinile din caietul de licenţiere.

Afla mai multe despre: petre marin 

viewscnt
Articole similare