Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Cutremur în Gruia. Dan Petrescu, anunţ-şoc: "Am bagajul făcut!" CFR Cluj va rămâne din nou fără antrenor: "Patronii sunt pregătiţi"

BREAKING | Cutremur în Gruia. Dan Petrescu, anunţ-şoc: "Am bagajul făcut!" CFR Cluj va rămâne din nou fără antrenor: "Patronii sunt pregătiţi"

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a mărturisit că este pregătit să o părăseacă din nou pe campioana Ligii 1, punctând că "stau cu geanta făcută, iar patronii sunt pregătiţi".

Întrebat, joi, într-o conferinţă de presă, dacă finanţatorii clubului ar trebui să se teamă că îl pot pierde, aşa cum s-a întâmplat şi în vara anului 2018, Dan Petrescu nu s-a ferit de cuvinte.

"Ştiţi cum e în fotbal. Eu stau cu geanta făcută, ei stau pregătiţi. Eu îmi doresc... Nu aş vrea să plec cum am mai plecat, dar în fotbal e imprevizibil tot. Se poate întâmpla orice, o supărare.

În momentul de faţă nu aş vrea să vină nicio ofertă care să îmi placă, aş vrea să ne calificăm în Champions League şi să joc cel puţin şase meciuri în Champions League", a declarat Dan Petrescu.

Dan Petrescu, ofertat chiar înainte de meciul cu Celtic

CFR Cluj a revenit acasă după prestaţia senzaţională de la Glasgow. Delegaţia echipei CFR a avut parte de o primire demnă de o adevărată campioană la revenirea la Cluj-Napoca, după calificarea în play-off-ul UEFA Champions League, în faţa lui Celtic Glasgow.

Antrenorul Dan Petrescu a mărturisit că a primit foarte multe mesaje de felicitare: "Am fost şocat. Foarte mulţi prieteni cu care nu am mai luat legătura de mult... foşti colegi ca Poet, DiMateo, m-au sunat din China, din Emirate, din Qatar. De peste tot, nu îmi venea să cred. Din Rusia chiar... M-au sunat şi din Israel, de la club, cum e posibil, ne-aţi eliminat pe noi, care eram mai buni ca voi, dar Celtic era mai bună ca toţi. Am zis, dacă e muncă , seriozitate şi puţin noroc, se pot face multe lucruri. Dar nu e prima rezultate când fac rezultate de-astea, dar lumea uită repede. În afară de Unirea, pe unde am fost am făcut rezultate bune. Am repetat-o mereu, dar nu înţelege nimeni", a mărturisit tehnicianul care a adus titlul în Gruia şi o duce acum pe CFR în play-off-ul Ligii Campionilor.

Afla mai multe despre: petrescu 

viewscnt
Articole similare