Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING Cutremur la Barcelona! ”Messi a semnat acum o lună cu altă echipă” Anunţul care provoacă haos

BREAKING Cutremur la Barcelona! ”Messi a semnat acum o lună cu altă echipă” Anunţul care provoacă haosgalerie foto

FC Barcelona

Comentarii

Potrivit presei spaniole, Messi ar fi discutat deja cu Paris Saint Germain

Barca a trecut cu mari emoţii de Granada

Barcelona s-a calificat în semifinalele Cupei Spaniei după un supermeci la Granada. Andaluzii au condus cu 2-0 până în minutul 88. Kennedy a deschis scorul în prima repriză după o gafă în defensivă a lui Umtiti. Acelaşi fundaş francez a fost depăşit net în viteză de Soldado, fotbalist de 35 de ani, şi s-a făcut 2-0.

Barca a avut un final de meci incredibil. Griezmann a redus din diferenţă în minutul 88, cu largul concurs al excelentului portar al gazdelor până atunci. Jordi Alba a egalat în prelungirile timpului regulamentar din pasa aceluiaşi Griezmann. Prelungirile au fost şi ele de vis. Atacantul francez a făcut 3-2, dar gazdele au egalat aproape imediat. Fede a punctat din penalty. Finalul prelungirilor le-a aparţinut catalanilor: de Jong şi Jordi Alba au punctat şi au stabilit scorul final,  5-3 pentru Barca.

Messi spre Paris Saint Germain? Ar avea deja un acord cu gigantul francez

La scurt timp după ce contractul lui Leo Messi a fost făcut public, presa din Spania anunţă că acest detaliu a fost ”picătura care a umplut paharul”. Potrivit Diario Gol, Messi ar fi semnat deja cu PSG, un pre acord care se poate transforma în contract de muncă după ultimele evenimente. ”Messi a semant acordul cu PSG de o lună de zile” susţine sursa citată, o informaţie care vine la câteva zile bune după ce s-a născut scandalul contractului în Spania.

Conform celor de la El Mundo, Messi ar putea încasa 555.237.619 euro la Barcelona, acesta fiind cel mai mare contract din istoria fotbalului. Înţelegerea încheiată în 2017 expiră la data de 30 iunie 2021, dată la care argentinianul o poate părăsi pe Barcelona. În momentul de faţă, acesta primeşte 138.000.000 de euro pe sezon. Messi a încasat deja 511.540.545 de euro din suma totală a înţelegerii pe 4 ani. Acesta are un bonus subsanţial de loialitate plus încă unul de reînnoire a înţelegerii.

După ce aceaste informaţii au ajuns în presă, Barca se pregăteşte acum de un adevărat cutremur. Diario Gol notează că Messi şi PSG au discutat prima dată în ianuarie, pentru că fotbalistul intrase deja în ultimele şase luni de contract. Există un acord între cele două părţi, acord prin care Messi i-a oferit PSG-ului prioritate în cazul în care vrea să plece de la Barcelona. ”Messi vrea să fie acoperit” explică sursa citată, care confirmă că PSG a intrat serios pe această pistă după ce l-a numit pe Mauricio Pochettino în funcţia de antrenor principal.

Ce se întâmplă cu Mbappe

Presa franceză pe de altă parte pare tot mai sigură că Mbappe nu va mai rămâne la PSG. Francezul nu şi-a prelungit contractul cu gruparea pariziană şi ar vrea să plece spre Real Madrid.

Pentru prima dată, PSG nu pare să se opună acestei mutări, pentru că dacă l-ar aduce pe Messi, atunci masa salarială de la club ar putea fi cu greu înreţinută. Între timp, Neymar se pare că a ajuns la un acord pentru prelungirea contractului cu actuala campioană a Franţei.

Afla mai multe despre: leo messi 

viewscnt
Articole similare