Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Dan Alexa recunoaşte că a fost contactat de CFR şi dezvăluie numele viitorului antrenor al campioanei

BREAKING | Dan Alexa recunoaşte că a fost contactat de CFR şi dezvăluie numele viitorului antrenor al campioanei

Superliga

Comentarii

Antrenorul echipei Dunărea Călăraşi, Dan Alexa, a recunoscut, duminică, la finalul meciului cu Dinamo, că a fost contactat de oficialii clubului CFR Cluj, în vederea înlocuirii portughezului Toni Conceicao.

Tehnicianul în vârstă de 39 de ani susţine că a existat doar o simplă discuţie cu cei de la CFR Cluj, care au ales în cele din urmă să meargă din nou pe mâna lui Dan Petrescu.

"Am spus-o, nu vreau să comentez foarte multe, a fost o singură discuţie, am înţeles că merge Dan Petrescu. CFR rămâne principala candidată la câştigarea campionatului împreună cu Steaua şi Craiova, e o luptă în trei.

Pentru mine e un lucru bun dar trebuie să ne salvăm de la retrogradare. Pentru mine în CV este foarte important, lumea îmi dă puţine şanse, dar arătăm că ne putem bate de la egal la egal cu oricine, nu am pierdut în două rânduri cu CFR, nu am pierdut cu Steaua", a spus Dan Alexa, la Telekom Sport.

Alexa s-a referit şi la meciul pe care echipa sa l-a încheiat la egalitate, duminică, pe teren propriu, scor 0-0, contra formaţiei Dinamo.

"Am întâlnit o echipă Dinamo cu jucători de calitate, care ne-au pus probleme în anumite momente ale jocului. Am controlat jocul în prima jumătate de oră, am avut situaţiile prin Mediop şi am pus presiune pe ei, apoi Dinamo a avut două situaţii bune de a înscrie pe greşelile noastre.

O repriză a doua în care Dinamo a avut două ocazii tot din greşelile noastre individuale. Una peste alta un rezultat echitabil. Am întâlnit o echipă care este peste nivelul play out-ului", a adăugat Alexa.

Afla mai multe despre: alexa 

viewscnt
Articole similare