Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING: Dan Petrescu poate pleca de la CFR! Dezvăluirea care aruncă în aer Clujul, înaintea meciului cu Lazio

BREAKING: Dan Petrescu poate pleca de la CFR! Dezvăluirea care aruncă în aer Clujul, înaintea meciului cu Lazio

CFR Cluj

Comentarii

Ionuţ Rada (37 de ani) a analizat partida Lazio - CFR Cluj, din grupele Europa League, pentru un site din Italia. Fostul fundaş al CFR-ului le-a spus jurnaliştilor italieni cum crede că se va desfăşura partida dintre cele două echipe, la capătul căreia campioana României se poate califica în primăvara europeană a Europa League, dacă nu pierde, şi le-a dezvăluit acestora că, în club, există o discuţie privind plecarea lui Dan Petrescu (51 de ani).

Rada spune că nu se pune problema să fie vorba de un meci câştigat dinainte de CFR. Clujenii au nevoie de un punct din partida de pe Olimpico pentru a obţine biletele de accedere în 16-imile Europa League. Campioana a câştigat cu 2-1 meciul tur jucat la Cluj împotriva lui Lazio.

"În România nu se vorbeşte despre un meci câştigat dinainte de CFR. Lazio este o echipă puternică şi, cu siguranţă, nu-şi merită locul în grupă. CFR-ul va trebui să-şi aştepte adversarii şi să profite pe contraatac", a spus Ionuţ Rada, conform site-ului lalaziosiamonoi.it.

Rada, care trăieşte la Cluj şi este apropiat de cei din clubul din Gruia, le-a dezvăluit italienilor că Dan Petrescu ar putea pleca de la CFR. "Există o discuţie privind plecarea antrenorului Petrescu. Au fost ceva probleme cu clubul şi nu este clar dacă se doreşte continuarea cu Petrescu. El este un antrenor care cere mult, atât din partea clubului, cât şi a jucătorilor. Vrea să aibă certitudinea că-şi poate îmbunătăţi echipa. A fost, de asemenea, şi o discuţie despre preluarea echipei naţionale", a declarat Ionuţ Rada pentru sursa citată.

Ionuţ Rada a jucat pentru CFR Cluj în perioada 2010-2012, timp în care a strâns 106 meciuri, şase goluri şi trei pase de gol, şi şi-a trecut în palmares două titluri şi o Cupă a României. Apoi, Rada a trecut şi prin Italia, pe la Bari şi Fidelis Andria. În prezent, fundaşul central joacă în Liga a 4-a, la Sănătatea Cluj.
 

Afla mai multe despre: ionut radadan petrescucfr clujeuropa leagueplecarelazio 

viewscnt
Articole similare