Experiențe împreună.
You are here:

BREAKING | Daniel Isăilă şi-a prelungit contractul cu formaţia Baniyas Club. Fostul selecţioner de la tineret impresionează în zona Golfului

BREAKING | Daniel Isăilă şi-a prelungit contractul cu formaţia Baniyas Club. Fostul selecţioner de la tineret impresionează în zona Golfuluigalerie foto
Comentarii

Daniel Isăilă, fostul selecţioner al naţionalei U21 a României şi-a prelungit oficial contractul cu gruparea Baniyas.

Daniel Isăilă şi-a prelungit contractul cu formaţia Baniyas Club, anunţă presa din Emirate. 

Cu rezultate excelente la conducerea formaţiei Baniyas Club, Daniel Isăilă a fost curtat în ultima vreme de mai multe formaţii din zona Golfului. Numele său a fost chiar vehiculat la cluburi de tradiţie precum Al Nassr sau Al Shabab, iar o posibilă plecare a sa de la club era văzută ca fiind foarte probabilă. Isăilă, adeptul proiectelor pe termen lung după cum scrie presa din zona Golfului, a acceptat însă propunerea de prelungire făcută de actuala sa formaţie.

Astfel, în cele din urmă, fostul selecţioner al naţionalei U21 a României a semnat prelungirea contractului cu formaţia Baniyas Club, grupare care s-a arătat foarte mulţumită de rezultatele obţinute sub conducerea tehnicianului român.

Daniel Isăilă nu a mai pierdut un meci pe banca tehnică a echipei sale din noiembrie 2020, atunci când Baniyas a fost învinsă de Al Nasr, scor 1-0. De atunci, gruparea antrenată de Isăilă merge ceas şi a bifat două remize şi nu mai puţin de opt victorii. Echipa sa ocupă locul trei după 18 etape, având cu patru puncte mai puţin decât Al Jazira, echipa care conduce clasamentul în primă ligă din Emiratele Arabe Unite.

Isăilă şi-a început cariera de antrenor în 2006 la FC Săcele. A fost mai apoi secund şi principal la FC Braşov, iar în 2011 a mers la Sportul Studenţesc. Sezonul 2012-2013 îl găseşte pe banca tehnică a formaţiei FCM Târgu Mureş, iar următoarele două mandate le petrece la Astra Giurgiu. Din 2014 până în 2016 a fost selecţionerul naţionalei de tineret a României şi a avut o contribuţie importantă în campania de calificare pentru turneul final europan din Italia şi San Marino.

A plecat în plină campanie la Al Hazem, cu care a semnat un contract pe doi ani. Din 2020 este antrenorul formaţiei Baniyas, cu care acum şi-a prelungit contractul pentru încă doi ani. 

viewscnt
Articole similare
Gimnasta Larisa Iordache, probleme de sanatate dupa calificarea la Jocurile Olimpice. "Am...