Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | "Decarul" semnează cu Barca! Laporta l-a convins, fotbalistul a acceptat şi vine lângă Messi!

BREAKING | "Decarul" semnează cu Barca! Laporta l-a convins, fotbalistul a acceptat şi vine lângă Messi!galerie foto

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona a accelerat în cursa pentru transferul lui Sergio Aguero (32 de ani), atacantul care va deveni liber de contract de la 1 iunie, când înţelegerea sa cu Manchester City va expira. Argentinianul e golgheterul all-time al "Cetăţenilor", însă conducerea clubului a decis să nu-i ofere o nouă înţelegere pe Etihad Stadium, iar Barcelona vrea să profite.

Barcelona accelerează pentru transferul lui Sergio Aguero. Laporta l-a convins!

Presa din Spania anunţă că Barcelona a făcut paşi rapizi în direcţia lui Sergio Aguero, care va deveni liber de contract în vară şi e dorit de mai multe echipe. Catalanii, dar şi Juventus, Chelsea sau Benfica îl vor pe Aguero, dar se pare că formaţia de pe Camp Nou nu va va accepta transferul său în orice condiţii.

MARCA anunţă că Joan Laporta i-a transmis lui Sergio Aguero că transferul său la FC Barcelona se va face cu două condiţii: o reducere a salariului şi acceptarea unui rol în echipă. Argentinianul e cel mai bun marcator din istoria lui Manchester City, cu 257 de goluri în 385 de partide.

Pe lângă transferul lui Aguero, Barcelona îl mai are în vizor şi pe Memphis Depay (27 de ani), marea dorinţă a lui Ronald Koeman, care poate veni tot liber de contract.



 

Afla mai multe despre: sergio aguerotransferfc barcelonajoan laporta 

viewscnt
Articole similare