Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Din stafful lui Olăroiu, direct la Barcelona! Xavi şi-a îndeplinit dorinţa: "A semnat!". OFICIAL

BREAKING | Din stafful lui Olăroiu, direct la Barcelona! Xavi şi-a îndeplinit dorinţa: "A semnat!". OFICIAL

FC Barcelona

Comentarii

Xavi (41 de ani) a luat un om din stafful lui Cosmin Olăroiu de la Sharjah. Doctorul Ricard Pruna (57 de ani), care a lucrat mare parte a carierei pe Camp Nou, a plecat din stafful lui Cosmin Olăroiu pentru a reveni la Barcelona, unde a fost dorit de noul antrenor al catalanilor.

Din stafful lui Olăroiu, direct la Barcelona! Xavi şi-a îndeplinit dorinţa: "A semnat!"

Cosmin Olăroiu a rămas fără un om important din stafful de la Sharjah, echipă pe care a preluat-o de curând. Doctorul Ricard Pruna, pe care Olăroiu l-a găsit la club când a fost adus, a plecat din stafful echipei pentru a reveni la Barcelona. Ricard Pruna a lucrat peste 20 de ani la Barcelona, dar a fost îndepărtat în vara lui 2020. Xavi l-a vrut înapoi pe Camp Nou, iar mutarea s-a făcut.

Barcelona s-a înţeles cu Sharjah pentru revenirea medicului Ricard Pruna pe Camp Nou, cel care a lucrat pentru echipa blaugrana din 1996 până în 2020. Ricard Pruna va semna cu Barcelona până în 2024 şi a fost dorinţa expres a lui Xavi, cel care a preluat recent banca tehnică a formaţiei pentru care a scris istorie ca jucător.

Joan Laporta, preşedintele Barcelonei, a anunţat oficial, vineri, într-un interviu acordat presei din Spania că "transferul" lui Ricard Pruna e făcut: "Semnarea lui Ricard Pruna e făcută. Nu am plătit nicio clauză de reziliere", a spus Laporta, invitat fiind într-o emisiune la postul catalan TV3.

Ricard Pruna avea o clauză de reziliere în contractul său cu Sharjah, dar se pare că Barcelona a reuşit să-l repatrieze pe doctor fără să achite această clauză. Medicul mai avea contract cu Sharjah până în vara lui 2022, iar clubul lui Cosmin Olăroiu va trebui să caute acum alt doctor.

Xavi l-a dorit foarte tare pe doctorul Ricard Pruna, de la echipa lui Cosmin Olăroiu

Imediat cum a fost instalat pe banca tehnică a Barcelonei, Xavi a făcut mai multe schimbări la nivel administrativ în jurul echipei, iar antrenorul plănuieşte să schimbe şi medicul. Catalanul a vorbit recent despre revenirea lui Ricard Pruna la Barcelona. Xavi a spus că medicul "e aproape să semneze" şi să revină pe Camp Nou. "Apreciez munca staffului nostru medical, însă doctorul Ricard Pruna n-ar fi trebuit niciodată să plece de la club. Venirea sa e fundamentală pentru mine şi e aproape să semneze şi vină înapoi. E cel mai bun doctor pe care Barcelona l-a avut. Vreau să mă înconjor numai de oameni de încredere", a spus Xavi, recent, potrivit presei internaţionale.

Afla mai multe despre: ricard prunaolaroiustaffxavibarcelonatransfer 

viewscnt
Articole similare