Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Dinamo a forţat transferul unui jucător dat afară de FCSB! Gigi Becali abia aştepta să scape de el

BREAKING | Dinamo a forţat transferul unui jucător dat afară de FCSB! Gigi Becali abia aştepta să scape de elgalerie foto

Fotbal

Comentarii

Fereastra de transferuri s-a închis în Superligă, însă cluburile mai pot aduce, în acest moment, doar jucători liber de contract.

Aşa cum este şi cazul mijlocaşului Marco Dulca (24 de ani), cel care nu traversează cea mai bună perioadă a carierei sale, cu două eşecuri totale recente, la FCSB şi Chindia Târgovişte.

Dinamo îl vrea pe Marco Dulca

Conform informaţiilor oferite de iamsport.ro, dinamoviştii au fost foarte interesaţi să-l aducă în ”Groapă” pe Marco Dulca, rămas fără angajament după despărţirea de Chindia.

  • Un mijlocaş cu un trecut foarte interesant: provine dintr-o familie de rapidişti, dar el a optat să evolueze pentru FCSB, iar acum a avut şanse de a bifa şi cea de-a treia rivală din Capitală, Dinamo.

Sursa citată anunţă că s-au purtat discuţii intense între club şi jucător, însă nu s-a ajuns la o înţelegere aşa că toată negocierea a fost sistată definitiv.

Dinamoviştii au primit ”undă verde” pentru noul plan de reorganizare, iar situaţia financiară pare să se mai fi detensionat în ”Ştefan cel Mare”.

De asemenea, echipa merge bine în campionat, peste aşteptări, iar Ovidiu Burcă demonstrează că merită toată încrederea conducerii. Implicit, şi câteva noi transferuri. Nu a fost cazul lui Marco Dulca. Se pare că dinamoviştii au ales să renunţe la discuţiile cu Marco Dulca, în detrimentul altor jucători mai accesibili.

Transferul la FCSB i-a făcut mai mult rău

Marco Dulca se anunţa un fotbalist extrem de interesant, mai ales în prima perioadă de la Chindia Târgovişte. Cu toate acestea, transferul la FCSB, din vara lui 2022, l-a dat mult în spate.

  • FCSB a plătit 250.000 de euro în schimbul său.

La FCSB a jucat foarte puţin, spre deloc, iar acest lucru s-a văzut rapid. Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, îşi făcuse un obicei în a ieşi public şi a declara că este dispus să-l dea gratis pe Dulca, numai să scape de salariul pe care i-l plătea.

Într-un final, în iarna lui 2023, Marco Dulca a plecat liber de contract la Chindia Târgovişte, formaţie care a retrogradat în Liga 2, la finalul stagiunii trecute.

Marco nu a dorit să evolueze în Liga 2, aşa că şi-a reziliat contractul. Cel mai probabil, din ultimele informaţii apărute, fotbalistul va pleca să evolueze în străinătate, cu cele mai mari şanse în Cipru sau Grecia.

Afla mai multe despre: marco dulcaovidiu burcagigi becali 

viewscnt
Articole similare