Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Dorit de Rapid, Mircea Lucescu „driblează” Superliga şi revine în fotbalul mare! Clubul care îl doreşte insistent

BREAKING | Dorit de Rapid, Mircea Lucescu „driblează” Superliga şi revine în fotbalul mare! Clubul care îl doreşte insistent

Fotbal

Comentarii

Mircea Lucescu este dorit de Dan Şucu la Rapid, dar şansele ca marele antrenor să ajungă în Superliga României sunt mici.

Mircea Lucescu, deturnat din drumul spre Rapid de un club de mare tradiţie

Deşi patronul giuleştenilor şi-a exprimat în mod public intenţia de a-l aduce la Rapid, iată că „Il Luce” poate fi deturnat de un club pentru care a scris deja istorie. Concret, cei de la Dinamo Kiev vor să-l instaleze din nou pe Mircea Lucescu pe bancă, dată fiind experienţa masivă a acestuia şi cunoştintele dobândite din fotbalul ucrainean.

De asemenea, Mircea Lucescu este tentat să revină la Dinamo Kiev, mai ales că mai are de recuperat cel puţin un milion de euro din salarii şi bonusuri restante, anunţă Fanatik.

După ce Lucescu a plecat plecat de la Kiev, formaţia ucraineană a fost preluată de fostul portar Oleksandr Shovkovskyi. Cu doar 3 etape înainte de finalul sezonului în ţara vecină, Dinamo Kiev este pe 2 în clasament, la 4 puncte în spatele liderului Şahtior Doneţk.

Astfel, dacă va reveni la Dinamo Kiev, Mircea Lucescu va participa din nou în UEFA Champions League şi nu va sta departe de fotbalul mare.

Mircea Lucescu, la Rapid? Panduru şi Vochin au comentat mutarea ANULUI: ”50% e rezolvat”| EXCLUSIV

Basarab Panduru şi Andrei Vochin au vorbit despre varianta bombă a lui Lucescu la Rapid.

”(n.r. despre varianta Lucescu la Rapid) Am contribuit şi noi la o gândire spre Lucescu (n.r. râde). (n.r. şanse) De ce nu? Dacă vrea să antreneze în fotbalul românesc e posibilitatea să o facă”, a declarat Panduru după meci.

”Cred că 50 e rezolvat. Societatea în sine doreşte. E o mişcare foarte inteligentă, ar ajuta Rapidului să devină din nou club european. Este nu doar un antrenor, este un om care poate să vină cu o strategie. E un om care ştie ce are de făcut. 

Eu cred că miza important pentru Lucescu e o miză şi pentru fotbalul nostru. Ar putea deveni Rapid un model de urmat în viitor”, a declarat Vochin.

Afla mai multe despre: mircea lucescudinamo kievrapid 

viewscnt
Articole similare