Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING: Dorit insistent la FCSB, fotbalistul semnează cu un club din străinătate şi dă lovitura carierei! Becali, extrem de supărat

BREAKING: Dorit insistent la FCSB, fotbalistul semnează cu un club din străinătate şi dă lovitura carierei! Becali, extrem de supărat

FC Botoșani

Comentarii

Andrei Miron (25 de ani), căpitanul de la FC Botoşani, are ofertă şi va pleca în străinătate. Anunţul a fost făcut de Valeriu Iftime, patronul Botoşaniului, care a dezvăluit că fundaşul pe care Gigi Becali (61 de ani) îl doreşte la FCSB are ofertă şi va pleca, dar la un club din străinătate. Miron e om de bază şi căpitan al echipei antrenate în acest moment de Marius Croitoru.

"Lui Miron, am spus că îi dau drumul, el are nişte oferte, sunt nişte discuţii destul de atente pentru el. Există o ofertă clară de la un club din afară, dar e clar în momentul în care îţi dă banii. Decoamdată nu a dat nimeni bani pe Miron. El a spus că ar vrea să plece dacă are o ofertă bună", a declarat Valeriu Iftime la Pro X.

Miron e o ţintă mai veche a lui Gigi Becali, patronul FCSB urmărindu-l de mai mult timp pe căpitanul de la FC Botoşani. Se pare că fundaşul va lua drumul străinătaţii şi va fi cedat la o echipă din străinătate. Iftime a anunţat încă din noiembrie că va face tot posibilul pentru a-i da drumul lui Miron în această iarnă. Miron a jucat 14 meciuri în acest sezon la FC Botoşani, timp în care a marcat de două ori.

Ofertă din Rusia pentru Miron

O echipă din Rusia a pus ochii pe Andrei Miron, conform unei dezvăluiri făcută de impresarul acestuia, Florin Vulturar. "Este adevărat ce v-a spus domnul Iftime. Miron nu va intra în ultimele şase luni. Are ceva din Rusia, dar aşteptăm până în iarnă să vedem ce o să iasă. O să încerc să îi aduc în iarna asta oferte cât mai bune", a spus agentul, pentru ProSport.

  • 800.000 de euro este cota de piaţă a lui Andrei Miron, conform Transfermarkt

Afla mai multe despre: andrei mironvaleriu iftimerusiagigi becalifcsboferta 

viewscnt
Articole similare