Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Două transferuri noi la CFR Cluj! Întăriri pentru campioana României: "Vor ajunge la echipă!"

BREAKING | Două transferuri noi la CFR Cluj! Întăriri pentru campioana României: "Vor ajunge la echipă!"

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj se întăreşte în lupta pentru titlul din Liga 1. Campioana României va face două transferuri înainte de finalul perioadei de mercato şi va aduce jucători care să-l ajute pe Edi Iordănescu (42 de ani) în încercarea de a câştiga al patrulea titlu la rând al echipei din Gruia, după cele trei triumfuri interne cu Dan Petrescu. CFR Cluj va face transferuri din străinătate.

Două transferuri noi la CFR Cluj! Campioana României se întâreşte serios în lupta pentru titlu: "În următoarele zile vor ajunge la echipă!"

Marius Bilasco, directorul sportiv al campioanei CFR Cluj, a anunţat la Look Sport LIVE că la CFR Cluj se pregătesc două transferuri din străinătate. CFR Cluj are nevoie de un lot numeric şi valoros pentru a se putea lupta pe mai multe fronturi în acest sezon, cu succesul scontat. Astfel, Edi Iordănescu a cerut conducerii încă doi jucători, care vor ajunge la echipa în următoarele zile, aşa cum a anunţat Marius Bilaşco.

Ţintele campioanei României sunt din străinătate şi nu din Liga 1. Rămâne de văzut cât timp va mai dura până la oficializarea mutărilor anunţate de CFR Cluj. "În următoarele zile sunt convins că unul sau doi jucători vor ajunge la echipă. În această perioadă sunt discuţii cu foarte mulţi jucători. E important ca atunci când antrenorul sau conducerea se decid asupra unui jucător să fie alegerea bună pentru că suntem în plin campionat şi nu există timp de acomodare, ca el să se impună în echipă. E posibil orice, dar din câte ştiu cred că vom aduce jucători din străinătate", a spus Marius Bilaşco, la Look Sport LIVE.

Până să facă transferuri, CFR Cluj a prelungit contractele lui Billel Omrani (27 de ani), Ciprian Deac (35 de ani) şi Mario Camora (33 de ani), trei dintre oamenii de bază ai campioanei României lupta pentru titlu.

CFR Cluj n-a mutat încă în această perioadă de mercato, însă a adus jucători în vară. Cristi Manea, cumpărat definitiv de la Apollon Limasol, Gabriel Debeljuh, de la Hermannstadt, Nicolae Carnat de la Sepsi, Iasmin Latovlevici liber de contract, Cristi Bălgrădean, Syam Ben Youssef, şi William Soares. Au mai venit şi alţii, dar au plecat deja, precum Zunic (Rapid), Boli (Samsunspor), Vojtus (Mezokoveszd).

CFR Cluj are bani în cont după vânzările lui Mihai Bordeianu (1,2 milioane de euro, la Al Qadisiyah), Kevin Boli (700.000 de euro, la Samsunspor), Damjan Djokovic (400.000 de euro, la Rizespor) şi Jakub Vojtus (100.000 de euro, Mezokovesd). Plecările celor patru jucători au adus în conturile celor de la CFR Cluj 2,4 milioane de euro.

Afla mai multe despre: transferuri cfr clujcfr cluj transferuricfr clujtransferuritransfer cfr cluj 

viewscnt
Articole similare