Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING: Drăguş, în culmea fericirii! Scapă de calvarul de la Standard Liege! Anunţ OFICIAL: mutarea momentului pentru român

BREAKING: Drăguş, în culmea fericirii! Scapă de calvarul de la Standard Liege! Anunţ OFICIAL: mutarea momentului pentru român

Stranieri

Comentarii

Denis Drăguş (20 de ani) va primi, în sfârşit, şanse să arate ce poate la Standard Liege. Antrenorul belgienilor, Michel Preud'homme, a anunţat că românul va intra mai mult în planurile sale odată cu plecarea lui Anthony Limbombe (25), cel care se va întoarce la Nantes, club de unde a fost împrumutat.

Drăguş e pe punctul să fie folosit mai mult la Standard. Nantes îl ia înapoi pe Limbombe în iarnă, după ce "Canarii" l-au împrumutat în vară în Belgia. Este o pierdere importantă, susţine Preud'homme, care spune, totuşi, că Standard e pregătită pentru plecarea fotbalistului belgian. Fostul portar a declarat că îi va acorda mai multe şanse lui Denis Drăguş, fotbalist cumpărat de la Viitorul în vară.

"E păcat că Anthony pleacă, dar pot înţelege acest lucru. Accidentarea sa a avut loc într-un moment în care se afla la cel mai înalt nivel. Cred că ne mai putea ajuta, dar în final am decis să se întoarcă în Franţa", a explicat antrenorul formaţiei Standard Liege, pentru La Dernière Heure. Tehnicianul lui Standard nu se gândeşte la transferuri răsunătoare în această iarnă, preferând să se bazeze pe lotul actual. În urma plecării lui Limbobe, Drăguş ar putea să devină titular la Standard Liege.

Mai multe şanse pentru Drăguş

"Suntem deja acoperiţi bine în zona flancurilor şi va fi o oportunitate pentru jucătorii care au evoluat mai puţin. Acum au şansa să demonstreze cu adevărat ceea ce pot. Mă gândesc aici, în special, la Denis Drăguş", a mai spus tehnicianul.

De la transferul în Belgia, Drăguş a prins doar patru minute în prima ligă, în derby-ul Standard Liege - Anderlecht 0-1, de la începutul lunii septembrie.

  • 1,8 milioane de euro a plătit Standard Liege pentru transferul lui Denis Drăguş de la Viitorul

Afla mai multe despre: denis dragusstandard liegemichel preud'homme 

viewscnt
Articole similare