Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING După Juan Camara, Craiova are şi atacant! Fanii sunt în extaz şi visează la titlu. VIDEO Anunţ de ultimă oră!

BREAKING După Juan Camara, Craiova are şi atacant! Fanii sunt în extaz şi visează la titlu. VIDEO Anunţ de ultimă oră!
Comentarii

Universitatea Craiova este pe punctul de a-l recupera pe Elvir Koljic, unul dintre cei mai valoroşi jucători din Liga 1.

Craiova l-a transferat pe Juan Camara, dar şi-a găsit şi atacant

După mai multe săptămâni în care au aşteptat ca spaniolul să-şi rezolve probleme cu Dinamo, oltenii au reuşit să-l prezinte pe Juan Camara.

Străinul care a impresionat în Liga 1 a reuşit să facă pasul din play-out în play-off şi se va lupta la titlu. "Juan Cámara s-a alăturat lotului Ştiinţei. Începând de astăzi, jucătorul spaniol cu meciuri la prima echipă a Barcelonei şi unul dintre cei mai apreciaţi jucători ai turului acestei ediţii de campionat este component al echipei noastre.

Juan a semnat un contract valabil până în vara acestui an, cu drept de opţiune din partea clubului pentru o prelungire până în vara anului 2024. Mult succes în familia alb-albastră!", a anunţat Universitatea Craiova.

Nu este singura veste bună pentru suporterii Universităţii Craiova. Fanatik anunţă că Elvir Koljic, poate cel mai important fotbalist al oltenilor în acest moment, va începe antrenamentele cu echipa lui Ouzounidis în această săptămână. Vârul s-a accidentat pe 2 octombrie într-un meci cu Poli Iaşi, în urma unei intrări a lui Ovidiu Mihalache. Craiova l-a transferat pe Ivan Mamut pentru a-l înlocui pe Koljic, dar absenţa celui mai bun marcator al echipei s-a resimţit din plin.

”Noi credem în Mamut, nu ne-am pierdut speranţele. Mamut este un jucător în care credem foarte mult, altfel nu îl achiziţionam acum trei săptămâni” a mărturisit Mihai Rotaru, în exclusivitate pentru Telekom Sport. Cu toate acestea, pe reţelele de socializare, fanii olteni sunt convinşi că fără Elvir Koljic, Craiova se poate lupta cu greu la titlu.

Atacantul marcase până la accidentare, şase goluri în primele şase meciuri ale campionatului, iar Craiova era lider în Liga 1. Potrivit sursei citate, Elvir Koljic ar putea să revină pe teren în 3-4 săptămâni, ceea ce ar însemna că Universitatea îl va avea la dispoziţie în poate cel mai important moment al sezonului.

  • 6 goluri în 6 partide a reuşit Elvir Koljic în acest sezon din Liga 1
  • 2 milioane de euro este cota de piaţă a lui Koljic, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com
  • 21 de goluri a marcat Craiova fără Koljic în acest sezon
  • Încă 6 etape a fost golgheterul echipei Koljic din momentul accidentării sale. A fost depăşit ulterior de Alex Cicâldău

Afla mai multe despre: elvir koljicjuan camarau craiovamihai rotaru 

viewscnt
Articole similare