Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Ernesto Valverde a făcut anunţul aşteptat de toată lumea. Ce spune despre viitorul său la FC Barcelona!

BREAKING | Ernesto Valverde a făcut anunţul aşteptat de toată lumea. Ce spune despre viitorul său la FC Barcelona!

FC Barcelona

Comentarii

Antrenorul Ernesto Valverde a susţinut o conferinţă de presă înainte de meciul dintre FC Barcelona şi Getafe de duminică. Printre altele, tehnicianul în vârstă de 55 de ani a vorbit şi despre perioada de după eliminarea incredibilă a echipei sale din UEFA Champions League.

”Am revăzut meciul, iar lucrurile sunt destul de clare acum în mintea mea” a explicat Valverde. ”Cred că în prima repriză echipa a arătat destul de bine, sau suficient de bine încât să putem marca. A fost o săptămână dură pentru noi înainte de acest duel, iar ce s-a întâmplat după a fost foarte dureros” a spus tehnicianul de origine bască.

Legat de viitorul său la FC Barcelona, Valverde a spus: ”Simt că am forţa să continui aici. Vreau să fac un pas în faţă şi în niciun caz să mă ascund. Suntem răniţi, nu încape niciun dubiu, nici nu ne putem minţi. Poţi pierde o semifinală de Liga Campionilor cu Liverpool, asta e clar, dar maniera în care am pierdut este dureroasă!” a mai spus Ernesto Valverde.

”Am avut ocazii în prima repriză pe Anfield, dar în partea secundă, cele două goluri marcate de ei în decurs de două minute ne-au răsturnat toate calculele. Când primeşti patru goluri într-un asemenea meci, analiza trece deja în plan secund. Noi trebuia să marcăm în prima repriză pentru a evita această situaţie. Conducerea clubului mă susţine aşa cum s-a întâmplat mereu. Am discutat cu preşedintele clubului şi trebuie să recunosc faptul că întotdeauna am fost susţinut. Anul trecut ne-a eliminat Roma şi eram deja campioni, apoi am câştigat şi Cupa. Acum suntem campioni, dar mai avem de lucru în acest sezon” a mai declarat tehnicianul Barcelonei.

În Catalonia însă zvonurile se intensifică. Presa locală scrie că preşedintele Bartomeu ar vrea să-l păstreze pe Ernesto Valverde pentru că urmează alegerile pentru funcţia de preşedinte, iar actualul lider de pe Camp Nou vrea să lanseze un semnal de stabilitate. În plus, Valverde se bucură şi de sprijinul liderilor din vestiarul catalanilor.

Pe de altă parte, din ce în ce mai multe informaţii anunţă că FC Barcelona se gândeşte la Erik ten Hag, antrenorul care a făcut minuni în acest sezon cu Ajax Amsterdam. Ronald Koeman şi Xavi Hernandez sunt alte două variante vehiculate de presă pentru înlocuirea lui Ernesto Valverde.

Barcelona - Getafe se vede duminică de la ora 19:30 pe Telekom Sport 1 în comentariul lui Bogdan Cosmescu. Tot la Barcelona are loc Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Poate fi urmărit tot duminică de la ora 16:10 pe Telekom Sport 3 în comentariul lui Berti Panaiot.

  • 116 meciuri are Valverde pe banca Barcelonei. A pierdut doar 11 dintre ele!
  • 274 de goluri a marcat Barcelona în această perioadă sub comanda antrenorului basc
  • 4 trofee a câştigat Valverde în doi ani pe banca tehnică a Barcelonei
  • În 2015-2016 a fost declarat cel mai bun antrenor din La Liga

Afla mai multe despre: ernesto valverdefc barcelona 

viewscnt
Articole similare