Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Fabio Capello a dezvăluit numele noului antrenor de la Inter Milano: ”E sigur! Vă pot spune şi care e primul lucru pe care îl va face!”

BREAKING | Fabio Capello a dezvăluit numele noului antrenor de la Inter Milano: ”E sigur! Vă pot spune şi care e primul lucru pe care îl va face!”

Inter Milano

Comentarii

Internazionale Milano se va despărţi la finalul sezonului de Luciano Spalletti (60) de ani. În locul său, gruparea de pe Giuseppe Meazza îl va numit pe Antonio Conte.

Fostul tehnician de la Juventus Torino, Chelsea şi Naţionala Italiei nu se va întoarce la formaţia sa de suflet, aşa cum presa italiană vehicula în ultimele zile. Dezvăluirea a fost făcută de Fabio Capello pentru Sky Sports: ”Antonio înapoi la Juventus? Nu, Antonio va merge la Inter Milano. Echipa este gata, vă pot spune deja primul lucru pe care îl va face acolo. Prioritatea sa este să remedieze probelemele din vestiar. Apărarea este deja foarte puternică, iar cu două trei transferuri, Antonio va face din Inter din nou un nume mare” a mărturisit Fabio Capello pentru sursa citată.

Antonio Conte e încă plătit de Chelsea, dar din vară acest ”angajament” se va rupe. Fostul tehnician de la Juventus şi Chelsea este potrivit site-ului Calciomercato marea dorinţă a lui Beppe Marotta şi omul potrivit în opinia noului CEO de la Inter pentru a aduce gruparea de pe Meazza în lupta pentru Scudetto în Italia.

Afla mai multe despre: fabio capellointer milanoantonio conte 

viewscnt
Articole similare