Experiențe împreună.
You are here:

BREAKING | Favoritul lui Gigi Becali implicat într-un accident rutier! Poliţia a descoperit băuturi alcoolice la bordul maşinii

 BREAKING | Favoritul lui Gigi Becali implicat într-un accident rutier! Poliţia a descoperit băuturi alcoolice la bordul maşiniigalerie foto

FCSB

Comentarii

Dayro Moreno, fostul jucător de la FCSB, a fost implicat într-un accident rutier în oraşul Cordoba.

Maşina în care se afla columbianul, fostul decar al roş-albaştrilor, a intrat în coliziune cu o motocicletă care circula regulamentar, scrie presa din ţara natală a lui Dayro.

Se pare că poliţia ar fi confiscat băuturi alcoolice din interiorul maşinii în care Dayro Moreno se mai afla alături de alţi doi oameni. De asemenea, autorităţile investighează şi o presupusă încălcare a carantinei, în contextul pandemiei de coronavirus.

Accidentul a avut loc la intersecţia dintre străzile Armada Argentina şi Esquel, din sudul capitalei din Cordoba. Maşina în care circula fostul atacant al roş-albaştrilor era condusă de agentul său, Oscar Huerto Bustos, iar la bordul ei se mai afla încă o femeie. La intersecţie, vehiculul a lovit o motocicletă car era condusă de o altă femeie. În urma impactului, Dayro şi prietenii săi au mai condus câţiva metri, dar ulterior au oprit şi s-au întors să vadă ce s-a întâmplat cu femeia. Personalul poliţiei care s-a deplasat la faţa locului, a confiscat băuturi alcoolice din maşina în care se aflau Huerto Bustos şi Dayro Moreno, scrie şi presa din Argentina.

Conform agenţiei Telam, femeia care se afla pe motocicletă a suferit, din fericire, doar leziuni uşoare. Aceeaşi sursă scrie că urmează a  se declanşa urmărirea penală a celor care au provocat accidentul, dar şi presupusa încălcare a regulilor de carantină impusă de autorităţi din cauza pandemiei de coronavirus.

„A fost mai mare scandalul decât ar fi trebuit. Nimeni nu a fost băut. I-au testat alcoolemia din sânge şoferului şi s-a văzut că nu consumase nimic. Fata mai mult s-a speriat. I-am spus că vom răspunde pentru motocicleta ei”, spus Dayro, pentru Radio Caracol.

Dayro Moreno, cel mai scump transfer din străinătate din istoria FCSB


Columbianul în vârstă de 34 de ani a semnat în 2018 cu formaţia argentiniană Talleres şi a marcat deja 9 goluri.

În cariera sa el a mai evoluat pentru Once Caldas, Atletico Paranaense, Tijuana, Atletico Junior, Millionario de Bogota şi Atletico Nacional.

În perioada 2008-2010 cât a evoluat pentru Steaua Bucureşti (pe atunci), Dayro a marcat de 13 ori. Gigi Becali plătea pentru el atunci 2 milioane de dolari. A fost cel mai scump transfer din străinătate făcut vreodată de Gigi Becali.

La început s-a numărat printre preferaţii patronului George Becali, dar în cele din urmă, columbianul Dayro Moreno a plecat de la fosta Steaua fără să rupă gura târgului. Cel puţin nu raportat la banii care s-au investit în el. În 55 de meciuri jucate în Ghencea, Dayro a  marcat doar 13 goluri şi a pasat decisiv în alte 5 rânduri.

Dar, Becali are motive să-şi regrete favoritul. După ce a plecat din România, Dayro a explodat din nou şi a făcut sezoane excelente în America Centrală şi de Sud în campionate precum cele din Columbia sau Mexic. După un sezon la Once Caldas, atacantul ce măsoară 1.78 centimetri a ajuns la Club Tijuana pentru aproape 3 milioane de euro. Acolo a fost dorit de Miguel Herrera, cel care peste puţin timp avea să devină selecţionerul reprezentativei Mexicului pe care a condus-o inclusiv la Cupa Mondială din 2014.

Ulterior a bifat experienţe reuşite la Ateltico Nacional şi Atletico Junior, la Millonarios Bogota şi în prezent la Talleres, în Argentina. Cu Atletico Nacional a câştigat titlul  şi Recopa Sudamericana, iar în 2016 a revenit în echipa reprezentativă a Columbiei cu care a jucat la Copa America 2016 bifând un impresionant loc 3 la finalul competiţiei, alături de fotbalişti ca James Rodriguez, Cristian Zapata, David Ospina, Carlos Bacca sau Juan Cuadrado.

Convocarea din partea selecţionerului Jose Pekerman a venit firesc. De când a plecat de la Steaua lui Becali, Dayro Moreno a marcat  nu mai puţin de 123 de goluri la echipele sale, având şi o medie de 5 pase decisve pe sezon.

A lucrat în cariera sa post Steaua cu antrenori buni din America de Sud. Printre ei, Miguel Herrera (cel menţionat anterior), Jose Pekerman (selecţionerul Columbiei), Antonio Mohamed (tehnician care a antrenat-o pe Celta Vigo în acest sezon), Reinaldo Rueda (actualul selecţioner al statului Chile) sau Juan Carlos Osorio (fost selecţioner al Mexicului şi Paraguayului, şi antrenor la Sao Paolo).

  • 31 de selecţii are Dayro Moreno în naţionala Columbiei
  • 3 goluri a marcat pentru echipa sa naţională
  • 800 milion de euro este cota sa de piaţă

viewscnt
Articole similare