Experiențe împreună.
You are here:

BREAKING | FCSB a anunţat oficial plecarea lui Florinel Coman! Câte etape mai rămâne în Liga 1 şi ce sumă încasează Gigi Becali

BREAKING | FCSB a anunţat oficial plecarea lui Florinel Coman! Câte etape mai rămâne în Liga 1 şi ce sumă încasează Gigi Becali

FCSB

Comentarii

Florinel Coman, în vârstă de 21 de ani, ar urma să se despartă de FCSB, la finalul sezonului.

Anunţul a fost făcut de directorul sportiv al vicecampioanei en titre a Ligii 1, Narcis Răducan, care a punctat că nivelul la care a ajuns Florinel Coman nu îi mai permite lui Gigi Becali să îl ţină la FCSB.

După doi ani în care a avut evoluţii oscilante, Florinel Coman a confirmat, în sfârşit, aşteptările la FCSB. Florinel Coman a "explodat" în acest sezon, sezon în care a reuşit şase goluri şi trei assist-uri pentru "roş-albaştri", în 18 apariţii în toate competiţiile.

Aceste cifre l-au adus pe Florinel Coman atât în atenţia lui Cosmin Contra, care l-a convocat în premieră la echipa naţională, cât şi în vizorul unor cluburi din străinătate. Narcis Răducan a punctat că Florinel Coman va fi lăsat să plece, "dacă vom obţine suma corectă cerută de Gigi Becali". Recent, Gigi Becali a anunţat că a primit o ofertă de zece milioane de euro, plus 50% din următorul transfer. "Dar nu îl dau că vreau 20-20. Eu de unde ştiu dacă îl transferă? Că echipa care îl ia e un fel de satelit al lui City. Eu vreau 20 de milioane acum".

Narcis Răducan a anunţat oficial plecarea lui Florinel Coman de la FCSB

"Fiind la FCSB, mai ales în vizorul echipei naţionale, apar periodic agenţi cu oferte sau oferte directe. El cred că şi-a înţeles foarte bine traseul, în sensul că trebuie să dea totul, să aibă reuşite atât la echipa de club cât şi la echipa naţională şi următorul contract vine de la sine.

Câte zerouri sau ce cifre sunt acolo nu ştiu dacă îl interesează foarte tare pentru că el trebuie să demonstreze din punct de vedere sportiv. Dacă el îşi face treaba aici şi joacă exact cum a jucat în ultimul timp, la echipa naţională dublează aceste evoluţii, fără îndoială va pleca la un club mare.

Iar cluburile mari nu iau jucători pe bani puţini, aşa că eu cred că nu e preocupat de partea asta, efectiv are culoarul lui, exact ca la atletism, şi se gândeşte cum să joace mai bine să facă pasul următor. 

E adevărat că nu trebuie să fie lăudat atât de mult, mai degrabă prin somn, precum copiii, mângâiat. Dar el e foarte conştient, pentru că marele salt eu cred că l-a făcut la nivel mental. El are aceleaşi calităţi le-a avut şi anul trecut şi acum doi ani.

Va fi o chestie de timp să ajungă la un nivel mai mare. Sper să ne ajute anul acesta să ne îndeplinim obiectivele, după care dacă vom obţine suma corectă cerută de Gigi Becali, atunci va pleca la nivel superior", a anunţat directorul sportiv al echipei FCSB, Narcis Răducan, într-un interviu acordat pentru Telekom Sport.

  • 2,65 milioane de euro i-a plătit Gigi Becali Viitorului pentru transferul lui Florinel Coman la FCSB
  • 3,5 milioane de euro este cota lui Florinel Coman, conform Transfermarkt.de
  • 86 de meciuri, 22 de goluri şi 19 assist-uri are Florinel Coman, în total, la FCSB

Florinel Coman, atacantul FCSB, promisiune după debutul la naţională

Cu toate că a avut un debut şters sub tricolor, pe Florinel Coman mărturiseşte că nu va uita niciodată ziua meciului din Insulele Feroe.

"Voi munci mereu să ajut echipa naţională şi nu am să uit ziua în care am făcut pasul de la U21 la seniori în tricoul României! Povestea abia începe, nu voi dezamăgi!", a promis Florinel Coman, după partida din Feroe.

Florinel Coman contra Insulelor Feroe a fost tricolorul cu numărul 18 care a bifat prima selecţie în această perioadă.  Cosmin Contra a debutat 18 jucători la echipa naţională de la preluarea mandatului de selecţioner, în octombrie 2017, la partida România - Kazahstan, scor 3-1.

Cei 18 jucători sunt:

Portar: Niţă

Fundaşi: Nedelcearu, Bălaşa, I. Cristea, Fl. Ştefan, Rus

Mijlocaşi: Anton, Mitriţă, Man, Cicâldău, T. Băluţă, Al. Ioniţă, Hagi, Bordeianu, Fl. Coman

Atacanţi: Ţucudean, Puşcaş, Drăguş.

viewscnt
Articole similare
VIDEO Cutremurator: Diego Maradona a murit intr-o casa fara baie normala. Locuinta, improvizata...