Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | FCSB a mutat în ultima zi de mercato! Gigi Becali a făcut anunţul mult aşteptat: "L-am luat pe băiat, de mâine e la echipă!"

BREAKING | FCSB a mutat în ultima zi de mercato! Gigi Becali a făcut anunţul mult aşteptat: "L-am luat pe băiat, de mâine e la echipă!"

FCSB

Comentarii

FCSB l-a transferat, luni, în ultima zi în care se pot face transferuri în Liga 1 în această iarnă, pe fundaşul echipei Gaz Metan Mediaş, Iulian Cristea.

Anunţul a fost făcut de finanţatorul vicecampioanei, George Becali, care a precizat că Iulian Cristea se va alătura marţi echipei.

„L-am luat pe băiat! Dau 150.000 de euro. E pe drum. Vom face un alt contract. De mâine e la echipă”, a spus Gigi Becali pentru GSP.ro. 

În vârstă de 24 de ani, Iulian Cristea se înţelesese cu FCSB încă de la finalul anului trecut, însă până astăzi cluburile nu găsiseră un punct comun. Fundaşul central intrase în ultimele luni de contract cu Gaz Metan şi ar fi ajuns oricum la FCSB, în vară.

Iulian Cristea este originar din Mediaş, iar de-a lungul carierei a mai jucat sub formă de împrumut la Metalurgistul Cugir.

106 meciuri a jucat Iulian Cristea pentru Gaz Metan, în total, adunând şase goluri şi patru assist-uri

750.000 de euro este cota fundaşului central, conform Transfermarkt.de

Afla mai multe despre: becali 

viewscnt
Articole similare