Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | FCSB revine în Ghencea pentru derby-ul din Superligă! Gigi Becali a făcut anunţul

BREAKING | FCSB revine în Ghencea pentru derby-ul din Superligă! Gigi Becali a făcut anunţul

FCSB

Comentarii

Derby-ul dintre FCSB şi Universitatea Craiova, programat pe 2 septembrie, se va desfăşura pe stadionul din Ghencea.

BREAKING | FCSB revine în Ghencea pentru derby-ul din Superligă! Gigi Becali a făcut anunţul

După derby-ul cu CFR jucat în Ghencea, dar şi turul cu Nordsjaelland, FCSB urmează să revină pe Stadionul Steaua. Dacă duelul din etapa următoare cu Poli Iaşi se va desfăşura pe Arena Naţională, vicecampioana României va fi din nou nevoită să-şi găsească stadion ulterior.

Arena Naţională va găzdui un festival dedicat iubitorilor de filme şi jocuri video, astfel că roş-albaştrii au fost nevoiţi să-şi găseacă o nouă „casă” pentru derby-ul cu Universitatea Craiova, programat pe 2 septembrie. Variantele erau simple: Stadionul Steaua sau „Arcul de Triumf”, iar Gigi Becali a ales prima opţiune.

Gigi Becali, hotărât să joace derby-ul cu Universitatea Craiova pe „Ghencea”

„45.000 – 47.000 de euro am plătit pentru stadion. Nu ştiu de daune, nu mă bag, avem contract, după, alte motive să nu-mi dea stadionul. Acum altă chestiune, că, vezi Doamne, rugby, că nu ştiu ce. Păi ce rugby, bă? Imediat trimitem la Guvern că vine meciul cu Craiova. Păi ce, nu aveţi teren de rugby? Îl jucaţi pe teren de fotbal? Aceştia nu se învaţă minte. Ei nu se învaţă minte. O să-i dea afară pe toţi de acolo. Nu ştiu de ce fac aşa, până la urmă o să se aleagă cu dosare penale. Îţi vezi de treaba ta, joacă, mă, fotbalul.

Ai teren de rugby, joacă rugby acolo. Jucăm şi următorul meci pe Ghencea, 100%. Vine meciul, trimitem la Guvern, trimitem la guvern hârtie. Nu înţeleg, au luat pe două meciuri aproape 90.000 de euro. Nu sunt bani buni? Întreabă-i pe ei. Dar nu e vorba de asta, stai puţin. Dar lasă că au luat bani, au bucurat 60.000 de oameni.

Au făcut puţină imagine diplomaţiei, pentru România. Cum era să jucăm pe Arc? Cu 6.000 de spectatori. Chiar ne degradăm singuri? E meci european! Jucăm şi meciul următor, niciun rugby, rugby să se joace pe teren de rugby. Nu facem după noi, facem cerere la Guvern. După aia plângeri, că sunt 150 de plângeri penale. Nu le-am făcut noi, le-au făcut oamenii!”, a declarat latifundiarul din Pipera” declara Becali, în urmă cu câteva zile.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalighenceasuperligauniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare