Experiențe împreună.
You are here:

BREAKING | FCSB riscă să fie depunctată! Lovitură în plin pentru Gigi Becali: "Mai au 14 zile până la depunctare! Aşa ştiu de la avocaţi"

BREAKING | FCSB riscă să fie depunctată! Lovitură în plin pentru Gigi Becali: "Mai au 14 zile până la depunctare! Aşa ştiu de la avocaţi"

FCSB

Comentarii

FCSB riscă să piardă puncte şi în afara terenului. Echipa lui Gigi Becali poate fi depunctat în următoarele zile, dacă nu-şi plăteşte o datorie pe care o are către Adi Popa (32 de ani), fostul fotbalist al roş-albaştrilor. Adi Popa a dat vestea proastă pentru FCSB, cu care s-a judecat pentru o datorie neachitată de clubul pentru care a scris istorie în prima perioadă petrecută în tricoul roş-albastru!

FCSB riscă să fie depunctată! Lovitură în plin pentru Gigi Becali: "Mai au 14 zile până la depunctare!"

Adi Popa şi-a încheiat anul trecut raporturile contractuale cu FCSB şi susţine că nu şi-a primit banii pe care îi avea de primit, după ce el a fost unul dintre cei cinci fotbalitşi pe care Gigi Becali i-a băgat în şomaj tehnic pe perioada carantinei generate de pandemia de COVID-19. Ca atare, a dat clubul în judecată şi a mers la TAS în căutarea dreptăţii.

Forurile competente i-au dat dreptate lui Adi Popa, iar FCSB şi Gigi Becali au devenit bune de plată. Totuşi, roş-albaştrii n-au plătit datoria către Adi Popa. Fotbalistul a vorbit, după meciul Academica Clinceni - FC Botoşani 2-1, în care a şi marcat, despre litigiul pe care-l are cu clubul FCSB. Între timp, Adi Popa s-a transferat la Clinceni, după o scurtă perioadă petrecută la FC Voluntari.

"Au avut termen până astăzi (n.r. - miercuri, 27 ianuarie) să plătească, nu cred că au plătit. De acum intră în cele 14 zile până îi depunctează. Asta ştiu de la avocaţi, nu m-am ocupat!", a spus Adi Popa la flash-interviul de după meciul Academica Clinceni - FC Botoşani 2-1, în care a şi marcat.

FCSB riscă să fie depunctată! Adi Popa îşi vrea banii

Adi Popa a câştigat disputele în instanţă cu FCSB, de la care susţine că are de primti 52.500 de euro, restanţe contractuale din perioada în care era jucătorul echipei lui Gigi Becali. Cum roş-albaştri au refuzat să facă plata, susţinând că au acţionat conform legii, Popa mers în instanţă şi la TAS pentru a-şi găsi dreptate. Pe care a găsit-o, susţine el, conform discuţiilor cu avocaţii săi.

Ca să vină la FCSB, în vara lui 2019, Adi Popa a renunţat la o sumă mare de bani pe care o avea de primit de la Reading, fosta sa echipă. "Motoreta" a decis să renunţe la 180.000 de euro, cât mai avea din contractul cu Reading, şi a sperat ca revenirea la FCSB va fi de bun augur şi va juca mai mult. Doar că n-a fost aşa. Mai mult, a sfârşit prin a fi trecut pe linie moartă şi băgat în şomaj tehnic.

Intra in galeria legendelor pe casapariurilor.ro

viewscnt
Articole similare
VIDEO Nicolae Stanciu, gol ca pe vremea lui Gica Hagi. Fotbalistul roman parca a pus mingea cu...