Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Filipe Teixeira a ales cu sufletul! Anunţul OFICIAL făcut în această după-amiază. Ce urmează pentru portughez

BREAKING | Filipe Teixeira a ales cu sufletul! Anunţul OFICIAL făcut în această după-amiază. Ce urmează pentru portughez

Fotbal intern

Comentarii

Mijlocaşul portughez Filipe Teixeira a refuzat oferta primită din partea clubului Petrolul Ploieşti, a anunţat, marţi, antrenorul echipei prahovene, Flavius Stoican.

Fostul jucător al FCSB-ului a preferat să rămână alături de familie în Portugalia, susţine Stoican, care nu exclude ca Teixeira să revină, în cele din urmă, la Ploieşti.

"Cu Teixeira am avut discuţii exact cum am vorbit şi cu Hamza. Discuţiile la momentul ăsta s-au oprit pentru că el îşi doreşte foarte mult să stea alături de familie. Am avut speranţe, este un jucător pe care îl apreciem, dar asta a fost decizia lui.

Există şanse ca el să fie prezent la meciurile noastre, dar să vedem din ce postură. Dar la momentul acesta el a decis că va sta alături de familie", a declarat Flavius  Stoican, într-o conferinţă de presă.

Filipe Teixeira a mai jucat la Petrolul între 2013 şi 2015, timp în care a adunat 17 goluri şi 17 assist-uri, în 69 de prezenţe în tricoul "lupilor galbeni".

Filipe Teixeira, liber de contract după despărţirea de FCSB

Ajuns la 38 de ani, Teixeira s-a despărţit în vară de FCSB şi, de atunci, este liber de contract. În cele două sezoane petrecute în tricoul roş-albastru, lusitanul a evoluat în 70 de partide şi a înscris şapte goluri în toate competiţiile.

Mai ai câteva secunde? Vezi şi postările de pe Instagram Telekom Sport!

Afla mai multe despre: teixeira 

viewscnt
Articole similare