Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | FINAL de telenovelă! Zidane a zburat în Franţa şi L-A CONVINS! Real Madrid, lovitură de proporţii înainte de meciul cu City

BREAKING | FINAL de telenovelă! Zidane a zburat în Franţa şi L-A CONVINS! Real Madrid, lovitură de proporţii înainte de meciul cu Citygalerie foto

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid şi-ar fi asigurat deja semnătura mijlocaşului Eduardo Camavinga de la Rennes, fotbalist dorit de toţi granzii Europei.

Zinedine Zidane are toate frâiele în mâinile sale la Real Madrid. Tehnicianul care a scris istorie, atât ca jucător, cât şi ca antrenor pe Santiago Bernabeu, l-a dorit cu orice preţ pe Eduardo Camavinga, tânărul mijlocaş de la Rennes. Atât de mult, încât s-a urcat într-un avion privat şi a aterizat de urgenţă în Franţa, acolo unde a obţinut acordul fotbalistului de a juca la Real Madrid.

Zidane ştia de ce face asta. Manchester City şi Manchester United, Paris Saint Germain, Chelsea, Barcelona şi Arsenal erau interesate de serviciile lui Camavinga, cel pe care mulţi îl consideră cel mai bun produs al francezilor din ultimii ani. La doar 17 ani, Eduardo are deja o experienţă bogată în Ligue 1, ceea ce nu e puţin lucru.

Conform presei spaniole, prezenţa lui Zidane şi dorinţa expresă a antrenorului de a-l avea pe Camavinga la Real Madrid l-au convins imediat pe puştiul lui Rennes.

Cu acordul fotbalistului în buzunar, Zidane i-a dat undă verde lui Florentino Perez pentru a încheia negocierile cu Rennes. Conform spaniolilor, în acest moment mai lipseşte doar acordul final în privinţa sumei de transfer. Rennes cere 60 de milioane de euro, în timp ce Real Madrid este dispus să plătească 45 de milioane de euro.

La doar 17 ani, Eduardo Camavinga nu resimte presiunea postului de titular la un club de Ligue 1. Are 1 gol şi o pasă decisivă în 22 de meciuri disputate în acest sezon, iar francezii îl văd drept noul Ngolo Kante din fotbalul lor.

Preşedintele demis după discuţii cu Real Madrid!

Mutarea lui Camavinga la Real Madrid a trezit multe dispute in interiorul clubului francez. Luna trecută, preşedintele clubului Rennes, Olivier Letang a fost demis după ce a negociat transferul lui Eduardo Camavinga la Real Madrid.

Conform presei din Franţa, preşedintele clubului Rennes, Olivier Letang ar fi discutat cu Real Madrid transferul lui Camavinga, situaţie care l-a pus în ipostaza de a fi demis de la conducerea clubului. L'Equipe asigură că Letang ar fi discutat în secret cu Real Madrid, iar proprietarul clubului, miliardarul François-Henri Pinault a aflat şi a luat decizia de a-l concedia imediat.

Eduardo Camavinga este cotat deja la 35 de milioane de euro, deşi abia a împlinit vârsta de 17 ani. Fost adversar al CFR-ului în grupele Europa League din acest an, puştiul a fost promovat la prima echipă în 2018.

 

Afla mai multe despre: zidanereal madridcamavinga 

viewscnt
Articole similare