Experiențe împreună.
You are here:

BREAKING | Florentino Perez a obţinut ACORDUL! Se face transferul mult aşteptat de fanii Realului: ”Şi-a găsit deja casă în Madrid. O să fie vecin cu Hazard!”

BREAKING |  Florentino Perez a obţinut ACORDUL! Se face transferul mult aşteptat de fanii Realului: ”Şi-a găsit deja casă în Madrid. O să fie vecin cu Hazard!”galerie foto

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid mută pe piaţa transferurilor. Cel puţin asta susţine Diario Gol care anunţă în sfârşit transferul unui mijlocaş pe Santiago Bernabeu.

Zidane l-a dorit enorm pe Paul Pogba, dar starul francez nu a putut fi transferat de pe Old Trafford. În lipsă de alternative, gruparea blanco a ajuns se pare la un acord pentru transferul unui mijlocaş foarte interesant din Europa.

Diario Gol anunţă că Zidane va conta în cele din urmă pe un nou mijlocaş. Este vorba despre Bruno Fernandes, fotbalist care în stagiunea trecută a marcat 20 de goluri în 33 de meciuri şi a oferit 13 pase decisive.

Sursa citată scrie că Real Madrid va plăti 63 de milioane de euro, iar fotbalistul şi-ar fi găsit deja o casă în Madrid. Conform spaniolilor, portughezul va locui în apropierea lui Eden Hazard, într-unul dintre cele mai scumpe cartiere rezidenţiale din Madrid. 

viewscnt
Articole similare