Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Florentino Perez detonează prima BOMBĂ! Real Madrid plăteşte 200 de milioane de euro pentru un galactic dorit şi de Barca

BREAKING | Florentino Perez detonează prima BOMBĂ! Real Madrid plăteşte 200 de milioane de euro pentru un galactic dorit şi de Barca

Real Madrid

Comentarii

În plină criză de rezultate, Florentino Perez caută deja soluţii pentru sezonul următor. Spaniolii au aflat că preşedintele merengue a reuşit deja să-şi apropie un super star din Premier League.

Real Madrid mută pe piaţa transferurilor. Cei de la Don Balon au aflat că preşedintele Florentino Perez, aflat în cursul zilei de duminică la Londra, a făcut o ofertă pentru starul lui Tottenham Hotspur, Christian Eriksen, fotbalist dorit şi de FC Barcelona.

Spurs cere 200 de milioane de euro pentru fotbalistul său profitând de faptul că nu se simte obligată să vândă.

O sumă la care, ce e drept, Florentino Perez ar intenţiona ”să umble” prin includerea unui alt fotbalist în tranzacţie. Dacă Tottenham va refuza prima ofertă a lui Florentino Perez, care se spune că e destul de consistentă, mai mare blanco l-ar putea include în tranzacţie şi pe Gareth Bale, jucător care pare pe picior de plecare de pe Santiago Bernabeu şi care ar dori să revină în Premier League chiar la fosta sa echipă.

Danezul Christian Eriksen se află şi pe lista Barcelonei. În vârstă de 26 de ani, Christian a avertizat deja că îşi doreşte să plece de la Tottenham din sezonul viitor. El este unul dintre cei mai importanţi fotbalişti din angrenajul echipei lui Mauricio Pochettino şi considerat înlocuitorul perfect la Madrid pentru Luka Modric.

Afla mai multe despre: christian eriksen 

viewscnt
Articole similare