Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Fostul star al Craiovei dă lovitura carierei! ACORD pentru o mutare impresionantă

BREAKING | Fostul star al Craiovei dă lovitura carierei! ACORD pentru o mutare impresionantăgalerie foto
Comentarii

Gustavo Di Mauro Vagenin poate da lovitura carierei, dacă actuala sa echipă îşi dă acordul. Chinezii scriu ca italo-brazilianul si-a dat acordul pentru o mutare pe bani multi.

Actualmente la formaţia Liaoning FC (liga a doua), Gustavo Di Mauro Vagenin, fostul jucător al Universităţii Craiova este dorit în prima ligă din China.

Fotbalistul cu origini braziliene este dorit de formaţia Chongqing Dangdai Lifan, grupare care îi pregăteşte un contract pe două sezoane cu un salariu care va depăşi conform unor surse 1.6 milioane de euro pentru cei doi ani de contract. Brazilianul şi-ar fi dat acordul pentru transfer, dar cei de la Liaoning încă analizează oferta echipei de primă ligă.

Chongqing Dangdai Lifan l-ar putea pierde conform presei din China pe Alan Kardec, brazilian care este tentat să revină în ţara sa natală. Prin urmare, ar vrea să-l înlocuiască tot cu un vorbit de limbă portugheză, în condiţiile în care în lot se ma află alţi doi atacanţi brazilieni: Marcinho şi Fernandinho.

În ciuda unui sezon modest al echipei sale, Gustavo s-a făcut remarcat în tricoul lui Liaoning. Are 39 de meciuri pentru această echipă, 11 goluri marcate şi 9 pase decisive. În plus, se bucură de marele avantaj că este un jucător obişnuit cu fotbalul din această ţară.

În România, Gustavo a evoluat în 70 de meciuri şi a marcat de 20 de ori. A mai evoluat în cariera sa pentru Salernitana, Messina, Novara Calcio şi Lecce. El a mai fost dorit în prima ligă chineză de gruparea Tianjin Tianhai, care în cele din urmă a renunţat la el în urma problemelor financiare din finalul sezonului.

  • 350 de mii de euro este cota lui Gustavo

  • 800 de mii a plătit Liaoning pentru transferul său

  • 500 de mii de euro este salariul fotbalistului în acest moment

Afla mai multe despre: gustavou craiovaliaoning 

viewscnt
Articole similare