Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Fulham a făcut o ofertă oficială pentru un jucător din Superligă!

BREAKING | Fulham a făcut o ofertă oficială pentru un jucător din Superligă!

Fotbal

Comentarii

Ocupanta locului 10 în sezonul trecut de Premier League, Fulham, a început asaltul pentru unul dintre jucătorii luI Gică Hagi de la Farul.

Aşa cum se ştia de câteva săptămâni bune, Fulham l-a monitorizat cu atenţie pe fundaşul stânga Andrei Borza (17 ani), iar zilele acestea a înaintat şi prima ofertă oficială.

Fulham a făcut o ofertă pentru Andrei Borza

Conform presei internaţionale, prima ofertă a celor de la Fulham a fost de 2 milioane de lire sterline, aproximativ 2,3 milioane de euro.

Cel mai probabil, Gică Hagi a refuzat prima propunere a britanicilor, dorind să obţină o sumă cel puţin dublă în schimbul celui mai tânăr jucător prezent la turneul final al Campionatului European U21 din aceste zile.

Cu toate acestea, ”Regele” nu este genul de conducător de club care închide uşile definitiv, mai ales în cazul discuţiilor din străinătate, iar negocierile dintre părţi sunt în plină desfăşurare.

  • 1 milion de euro este cota de piaţă a lui Andrei Borza, conform transfermarkt.de.

Hagi a recunoscut, în urmă cu câteva săptămâni, că îi va fi greu să-l păstreze pe Andrei Borza în această vară, deoarece se află în atenţia mai multor formaţii importante ale Europei.

Borza, un fundaş stânga complet. (n.r. - Mai stă?) E greu să-l păstrez. (n.r. - Sunt variante?) Sunt vorbe, vom vedea. De la vorbe la fapte e un drum. Sunt om care mă adaptez situaţiei şi momentului. Nu am un fix. Îmi place să reacţionez”, a declarat Gică Hagi, la Podcast-ul Orange Sport ”Sportcast cu Sile”. 

Afla mai multe despre: fulhamandrei borza 

viewscnt
Articole similare