Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Game over pentru Harlem Gnohere. Atacantul FCSB-ului a primit un diagnostic dur şi îşi încheie prematur sezonul

BREAKING | Game over pentru Harlem Gnohere. Atacantul FCSB-ului a primit un diagnostic dur şi îşi încheie prematur sezonul

FCSB

Comentarii

Atacantul echipei FCSB, Harlem Gnohere, nu va mai putea să joace în acest sezon, din cauza unei accidentări.

Vârful francez s-a accidentat în meciul cu Universitatea Craiova, câştigat de "roş-albaştri" cu 2-0, fiind schimbat după doar 16 minute cu Ioan Hora. Deşi primele informaţii indicau o contractură, în cele din urmă s-a dovedit că Gnohere a suferit o ruptură musculară, astfel că a devenit indisponibil pentru ultimele două etape din această ediţie a Ligii 1.

Pentru FCSB, echipă aflată la cinci puncte de liderul CFR Cluj înaintea ultimelor două runde, urmează meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe, din deplasare, apoi duelul cu prima clasată, care ar putea fi deja campioană înaintea meciului de pe Arena Naţională. Asta dacă obţine măcar un punct în partida cu Universitatea Craiova, duminică.

În caz că va continua la FCSB, Harlem Gnohere va reveni în preliminariile cupelor europene.

În vârstă de 31 de ani, Gnohere a marcat 19 goluri în acest sezon, dintre care 15 în Liga 1, însă evoluţiile sale au fost într-o continuă scădere, în cea de-a doua parte a sezonului.

 

 

Afla mai multe despre: gnohere 

viewscnt
Articole similare