Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Gata de o nouă TRĂDARE istorică. Real Madrid, negocieri cu un titular de la FC Barcelona! Planul secret al lui Florentino Perez

BREAKING | Gata de o nouă TRĂDARE istorică. Real Madrid, negocieri cu un titular de la FC Barcelona! Planul secret al lui Florentino Perezgalerie foto

FC Barcelona

Comentarii

Real Madrid ar fi încercat să discute în secret transferul unui fotbalist titular de la FC Barcelona. Informaţia a fost publicată de jurnalistul Fernando Rodrigo de la Diario Gol.

În urmă cu două luni, la FC Barcelona exista un fotbalist pe care clubul îl tenta cu o propunere impresionată de reînnoire a contractului.

La acel moment, Samuel Umtiti era considerat unul dintre cei mai buni din lume pe poziţia sa, iar clauza de rezilere era de ”numai” 60 de milioane de euro, una accesibilă rivalelor din Europa, inclusiv eternei rivale, Real Madrid.

Francezul a intrat însă în dizgraţia coechipierilor săi după o serie de meciuri slabe, iar spaniolii speculează că între Samuel Umtiti şi liderii vestiarului, Gerard Pique şi Lionel Messi există un conflict aprins.

Umtiti şi-a trimis reprezentatul să discute cu Real Madrid

Se pare însă că adevăratul motiv pentru care Umtiti a căzut în dizgraţie este exact intenţia francezului de a schimba taberele.

El şi-ar fi trimis agentul să discute cu Real Madrid, susţine Diario Gol, mai ales că internaţionalul francez este un fundaş pe placul lui Zinedine Zidane. Florentino Perez şi-ar fi mandatat mâna dreaptă, pe Jose Angel Sanchez să discute cu impresarul lui Umtiti, dar a bătut în retragere când a aflat pretenţiile salariale ale internaţionalului francez, pretenţii care l-ar fi transformat în cel mai bine plătit fundaş din lotul madrilenilor.

Ceea ce cu siguranţă nu le-ar fi picat bine ”veteranilor” Sergio Ramos, Marcelo sau Varane, care nu câştigă mai mult de 13 milioane de euro pe sezon.

Barca vrea 80 de milioane pentru el pentru a-l transfera pe Matthijs de Ligt

Oficialii catalani ar fi aflat de intenţiile lui Umtiti şi au considerat că mutarea este echivalentă cu o ”trădare”. Campion Mondial cu naţionala Franţei, Umtiti este acum într-o situaţie imposibilă. Se loveşte de o profundă antipatie în vestiar, a pierdut duelul cu Clement Lenglet şi a pierdut şi mărirea de salariu promisă de FC Barcelona.

Francezul are şanse mici să mai continue pe Camp Nou, iar Barcelona vrea nu mai puţin de 80 de milioane de euro pentru el. United şi Chelsea sunt pe urmele sale, dar nu sunt dispuse să plătească această sumă, ci mai degrabă să se aboneze la clauza de rezilere cu 20 de milioane mai mică. E drept, ar trebui să mai plătească şi TVA-ul.

Barcelona vrea să-l transfere în locul său pe olandezul Matthijs de Ligt. Umtiti  a ajuns în Catalonia în 2016 de la Olympique Lyon. 94 de meciuri are francezul la FC Barcelona şi două goluri marcate.

Afla mai multe despre: umtitireal madridbarcelona 

viewscnt
Articole similare