Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Genoa, aproape de faliment! Drăguşin va pleca de la echipă. Datorii uriaşe ale ”Grifonilor”

BREAKING | Genoa, aproape de faliment! Drăguşin va pleca de la echipă. Datorii uriaşe ale ”Grifonilor”

Fotbal

Comentarii

Genoa se descurcă bine în Serie A, unde este pe locul 15 (din 20), din postura de echipă nou-promovate, însă are mari probleme financiare din trecut.

Genoa, formaţia la care evoluează internaţionalii români Radu Drăguşin şi George Puşcaş, are şanse serioase să intre în faliment!

Echipa este patronată de concernul american 777 Partners, care le mai deţine pe Standard Liege, Vasco da Gama, Sevilla, Hertha sau Melbourne Victory.

Genoa, aproape de faliment. Drăguşin trebuie să plece!

Presa internaţională notează că Genoa a acumulat datorii uriaşe către statul italian şi se vede ameninţată cu retrogradarea şi falimentul.

Mai exact, site-ul de investigaţie Josimar evidenţiază o datorie totală de 106.000.000 de euro doar pentru statul italian, datorii fiscale neachitate.

Cu toate acestea, la finalul lunii octombrie, a fost încheiat un acord între Genoa şi autorităţile italiene prin care să fie redusă substanţial datoria, cu 65%, iar restul de 35% să fie plătit acum, cât de curând.

Restul de bani să fie viraţi prin rambursări extinse, în următorii 10 ani. În acelaşi timp, clubul va pune gaj brandul CFC Genoa, plus complexul imobiliar ”Badia Sant Andrea”, unde va fi construită noua bază sportivă a clubului.

Presa italiană anunţă că acel acord trebuie ratificat de către Tribunalul din Genoa, printr-o decizie ce ar urma să fie luată la finalul lunii ianuarie.

Dacă Curtea de Conturi va respinge acordul, problema s-ar putea agrava serios, iar clubul ar putea fi pus sub sechestru.

În acelaşi timp, Genoa este somată de către alţi creditori pentru a-şi achita datoriile. Restanţe care se ridică la aproximativ 160.000.000 de euro.

Cu datorii actuale de peste 260.000.000 de euro, Genoa nu îl mai poate ţine prea mult timp la club pe Radu Drăguşin, unul dintre cei mai doriţi tineri fotbalişti europeni ai momentului.

Afla mai multe despre: genoadragusinpuscas 

viewscnt
Articole similare