Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | George Puşcaş, lovitură de proporţii după dubla cu Spania şi Malta: "L-au plăcut foarte mult!". Clubul uriaş care îl transferă

BREAKING | George Puşcaş, lovitură de proporţii după dubla cu Spania şi Malta: "L-au plăcut foarte mult!". Clubul uriaş care îl transferă

Stranieri

Comentarii

Atacantul George Puşcaş, remarcatul naţionalei României în urma dublei cu Spania şi Malta, poate schimba echipa după doar jumătate de sezon.

UPDATE | Presa din Turcia revine cu precizări în cazul interesului lui Fenerbahce pentru George Puşcaş. Multipla campioană a Turciei a decis să îl urmărească pe român pe parcursul întregului sezon şi să facă o ofertă abia vara viitoare, anunţă, sâmbătă dimineaţă, ziarul Akşam.


Conform presei din Turcia, Fenerbahce este tot mai interesată de transferul internaţionalului român de la Reading. "L-au urmărit la meciul cu Spania şi l-au plăcut foarte mult. Îl vor urmări în continuare până în ianuarie", anunţă Spor Arena.

Atacantul, în vârstă de 23 de ani, a fost remarcatul României în dubla cu Spania şi Malta. El a reuşit o pasă decisivă contra Spaniei, a provocat cartonaşul roşu primit Diego Llorente şi a fost cât pe ce să fie eroul României, dar a ratat două mari ocazii în minutele de final ale meciului de pe Arena Naţională.

În partida cu Malta, Puşcaş a înscris unicul gol al succesului care îi menţine pe tricolori în cursa pentru calificarea la Campionatul European din 2020.

George Puşcaş i-a cucerit pe englezi

Atacantul George Puşcaş a marcat cel mai frumos gol al lunii august pentru Reading, a anunţat, vineri, clubul englez.

Este vorba despre golul marcat în meciul cu Cardiff City, scor 3-0, partidă în care internaţionalul român a reuşit o dublă. La golul de 1-0, Puşcaş a luat mingea din propria jumătate şi a pătruns cu ea până în careul de 16 metri advers, de unde a marcat cu un şut din unghi.

Trei goluri a marcat Puşcaş, în total, pentru Reading, pe care a costat-o zece milioane de euro transferul românului de la Inter.

Mai ai câteva secunde libere? Vezi şi postările de pe Instagram Telekom Sport!

Afla mai multe despre: puscas 

viewscnt
Articole similare