Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Gigi Becali a anunţat noul antrenor de la FCSB: "Am vorbit cu el la telefon. 99% e el!"

BREAKING | Gigi Becali a anunţat noul antrenor de la FCSB: "Am vorbit cu el la telefon. 99% e el!"

FCSB

Comentarii

S-a încheiat scurta eră a lui Mihai Teja la FCSB. Tehnicianul numit în iarnă pe banca clubului "roş-albastru" va pleca în mod oficial după ultima partidă din play-off, cea cu CFR Cluj. Gigi Becali deja a anunţat noul antrenor de la FCSB.

S-a vorbit intens despre venirea lui Marius Şumudică la FCSB. Antrenorul urmează să îşi rezilieze contractul cu Al Shabab, iar venirea lui la echipa lui Becali ar fi facilitat şi revenirea lui Constantin Budescu, dar nu el este alegerea latifundarialului din Pipera. Nu este nici Devis Mangia, care a fost demis recent de la Craiova. 

Edward Iordănescu va fi noul antrenor de la FCSB după cum a anunţat chiar Gigi Becali: "Am vorbit cu el la telefon, 95% la el o sa fie..5% doar ca tre sa fim fata in fata sa vedem ce pretentii are.. poate vrea niste jucatori pe care nu pot sa ii aduc. 95% e Edi, nu mai are rost sa discutam.. 99%, vrei asa?!", a anunţat patronul FCSB pentru Pro TV. 

La fel ca Mihai Teja, Iordănescu vine tot de la Gaz Metan Mediaş. Fiul fostului selecţioner a început sezonul la CFR Cluj, alături de care a câştigat Supercupa României, dar a fost demis după doar trei partide. El a ajuns la Mediaş după ce Teja s-a înţeles cu FCSB. 

Afla mai multe despre: gigi becaliantrenor fcsb 

viewscnt
Articole similare