Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Gigi Becali a dat lovitura! FCSB, transfer anunţat ÎN DIRECT: ”Nu pot să vă zic suma!”

BREAKING | Gigi Becali a dat lovitura! FCSB, transfer anunţat ÎN DIRECT: ”Nu pot să vă zic suma!”galerie foto

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (62 de ani) a rezolvat transferul lui Denis Haruţ (21 de ani) la FCSB. Marius Croitoru, antrenorul lui FC Botoşani, a vorbit în direct la Telekom Sport despre mutarea care urmează să se faceă. Practic, după cum a spus Marius Croitoru, Gigi Becali şi Valeriu Iftime au bătut palma pentru transferul lui Denis Haruţ la FCSB. Acum lipseşte doar semnătura fotbalistului de pe contractul cu FCSB.

Gigi Becali a făcut transferul după care aleargă de un an de zile. Denis Haruţ va semna cu FCSB!

FCSB continuă campania de achiziţii. După transferul lui Risto Radunovic de la Astra, echipa lui Gigi Becali a mai reuşit o mutare pe piaţa de mercato. Formaţia roş-albastră a obţinut acordul FC Botoşani pentru transferul lui Denis Haruţ. În direct la Telekom Sport, Marius Croitoru, antrenorul echipei moldave, a anunţat că în momentul de faţă lipseşte doar semnătura lui Haruţ de pe contractul cu FCSB pentru ca transferul să se realizeze.

În ceea ce priveşt suma de transfer, FCSB va plăti o sumă cuprinsă între 800.000 şi un milion de euro pentru transferul lui Denis Haruţ. Fundaşul dreapta, care poate juca şi fundaş central, este unul dintre tinerii cu potenţial din Liga 1, o mutare cum FCSB a obişnuit să facă în ultimii ani, de când a preluat modelul lui Gică Hagi.

Dens Haruţ va semna cu FCSB: Lipseşte doar semnătura jucătorului!"

Marius Croitoru a vorbit, la Telekom Sport, despre transferul făcut pe axa FC Botoşani - FCSB. Antrenorul echipei lui Valeriu Iftime a recunoscut că, în momentul de faţă, nivelul lui Denis Haruţ este peste ce poate FC Botoşani ca echipă. Transferul lui Haruţ e o nouă mutare realizată între cele două cluburi, după cele ale lui Mihai Roman, Olimpiu Moruţan, Cătălin Golofca, Răzvan Oaidă şi George Miron.

"Din câte ştiu eu, da. În momentul în care vorbim, lipseşte doar semnătura jucătorului. Nu pot să dau suma, dar este peste ce s-a scris în presă. Este în jur de 800 de mii, un milion de euro. Este o sumă echivalentă cu valoarea copilului. Are 1,86, e înalt", a spus Marius Croitoru, în direct la emisiunea Sport Report de la Telekom Sport, joi seara.

Croitoru i-a dat sfaturi preţioase lui Denis Haruţ înainte de plecarea acestui la FCSB. "Eu tot timpul am crezut în el. Ca sfat? Eu i-am oferit sfaturi profesionale şi umane. Sunt ferm convins că ţine cont de tot ceea ce i-am zis eu pentru că este un băiat deosebit. Are un mod diferit de a gândi. Pot spune că nivelul lui era în momentul acesta peste cel al Botoşaniului. Nu vorbesc despre mediul de la altă echipă, pentru că nu este treaba mea, dar profesional are nevoie de un salt valoric", a mai spus Marius Croitoru, la Telekom Sport.

  • 1 - un milion de euro este cota de piaţă a lui Denis Haruţ în acest moment, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com
  • 2022 este anul în care expira, în mod normal, contractul lui Haruţ cu FC Botoşani
  • 4 - patru selecţii şi un gol a strâns Denis Haruţ la naţionala U21 a României până în prezent

Ce salariu avea Denis Haruţ la FC Botoşani

Printre alte detalii oferite de Marius Croitoru despre Denis Haruţ şi transferul său la FCSB, antrenorul a vorbit şi despre salariul pe care-l încasa fotbalistul la echipa lui Valeriu Iftime: "Un salariu normal pentru Liga 1. Undeva la 4-5000 pe lună. De când sunt eu la Botoşani, nu a existat salariu la nivelul 7-8000 de euro. Nu cred nici că va exista în viitorul apropiat", a conchis subiectul Marius Croitoru.

Afla mai multe despre: denis harut transfer fcsbgigi becali transfer denis harut fcsbfcsb transfer denis harutmarius croitoru transfer denis harut fcsbdenis harut fcsbgigi becali denis harut 

viewscnt
Articole similare