Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Gigi Becali a pus mâna pe o mină de aur! FCSB dă lovitura cu un fotbalist crescut de Rennes. Anunţ oficial al germanilor

BREAKING | Gigi Becali a pus mâna pe o mină de aur! FCSB dă lovitura cu un fotbalist crescut de Rennes. Anunţ oficial al germanilorgalerie foto

FCSB

Comentarii

George Merloi este cel mai bun tânar U21 din Liga 1 conform cifrelor date publicităţii de site-ul german Transfermarkt.

Joacă la Academica Clinceni, dar în curând ar putea juca pentru FCSB. Numele său este George Merloi, un tânar născut pe 15 octombrie 1999, care şi-a făcut junioratul la celebra academie a francezilor de la Rennes.

Gigi Becali a pus mâna pe o mină de aur! FCSB poate da lovitura cu George Merloi. Puştiul de la Clinceni, cel mai bun U21 din Liga 1

La scurt timp după ce Gigi Becali şi FCSB l-au cedat pe Merloi la Clinceni, mijlocaşul dreapta a explodat sub comanda lui Ilie Poenaru. Merloi a fost cedat uşor de vicecampioana României la Academica, formaţie care pare menită să-l crească pe talentatul jucător "scăpat" de FCSB. Relaţiile bune dintre Gigi Becali, FCSB şi Academica Clinceni îl fac pe Merloi să fie în orice moment aproape de o revenire la gruparea la care a crescut.

Germanii de la Transfermarkt i-au crescut deja cota fotbalistului în vârstă de 20 de ani la 250 de mii de euro, iar Mirel Rădoi, fostul selecţioner de la U21 l-a convocat la naţională. Pe cifre, Merloi are un sezon excelent la Clinceni. Când a ajuns sub comanda lui Poenaru, George era evaluat la 50 de mii de euro. Acum, după doar câteva luni, valorează de 5 ori mai mult!

Tehnic, rapid, bun pasator şi mai nou, bun finalizator, George Merloi a marcat patru goluri în 12 meciuri pentru formatia care a promovat în acest sezon în Liga 1. În cele 708 minute jucate la Clinceni, fotbalistul crescut de FCSB şi Rennes a reuşit şi o pasă decisivă. Niciun alt fotbalist U21 nu are mai multe goluri marcate în actuala stagiune. George Ganea de la Viitorul, Cătălin Itu de la CFR Cluj şi Louis Munteanu de la Viitorul au câte 3 reuşite. Merloi a jucat mai puţin în actuala stagiune decât Ganea, Itu sau Mihăilă, dar s-a descurcat mai bine, semn că proiecţia sa este una extraordinară in acest moment.

Puştiul a crescut la FCSB, dar în 2018 s-a transferat la Rennes, acolo unde a jucat la echipa U19 a clubului, dar şi pentru Rennes B. Din septembrie a revenit în România, iar recent a declarat că nu se gândeşte încă la o revenire la FCSB, formaţia patronată de Gigi Becali: "A fost în trecut şi nu mă mai interesează ce s-a întâmplat. Acum trăiesc momentul, mă antrenez, joc şi sper să o fac cât mai bine” a spus Merloi, după Clinceni - Dinamo 2-2. Apropierea dintre Gigi Becali şi Academica Clinceni îl face pe latifundiarul din Pipera să fie principalul favorit la un eventual transfer al lui Merloi, fotbalist care intrase şi în atenţia Craiovei.

Coechipierul său, Florin Achim l-a lăudat şi el pe Merloi după hattrick-ul marcat în poarta Chindiei, iar ulterior a declarat că este posibil ca Merloi sa plece de la Clinceni: "A luat mingea acasă după meci. A făcut un joc foarte bun, a marcat un hat-trick de senzaţie, este un jucător foarte bun  şi talentat şi cu siguranţă că în cel mai scurt timp nu va mai fi printre noi. Cu siguranţă va pleca la o echipă bună pentru că are calitate, a demonstrat-o", a declarat Florin Achim, într-o conferinţă de presă. 
 

Afla mai multe despre: gigi becaligeorge merloi 

viewscnt
Articole similare